FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI - POLI IAŞI 1-1

Vali Negru a marcat din nou şi a salvat Iaşiul de la înfrîngere

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Moldovenii au fost salvaţi de mijlocaşul care a adus victoria şi etapa trecută. El a marcat şi la succesul contra Rapidului

Poli Iaşi s-a deplasat la Ploieşti cu un singur gînd: să nu piardă. Lucrul ăsta s-a văzut încă de la început. Ieşenii s-au baricadat în defensivă şi au mizat totul pe cartea contraatacului. De partea cealaltă, prahovenii lui Nicolo Napoli sperau să guste din nou victoria, după ce etapa precedentă pierduseră la Bistriţa. Însă dorinţa prea mare le-a luat luciditatea, astfel că prima repriză a adus puţine ocazii importante. Cele mai tari au fost irosite de Diego Silva (15) şi Liviu Ganea (21), Brăneţ fiind în formă mare.

În partea secundă lucrurile au stat la fel, cu ploieştenii la conducerea jocului şi cu elevii lui Grigoraş stînd la pîndă. Asta pînă în minutul 77, cînd Liviu Ganea a reuşit să deschidă scorul. Corner executat de Strătilă, Oprsal a prelungit cu capul, iar vîrful împrumutat de la Dinamo a marcat din 3 metri. Moldovenii au fost nevoiţi să atace şi imediat au fost răsplătiţi. Acelaşi Vali Negru, care săptămîna trecută a adus victoria Iaşiului cu un eurogol marcat în poarta celor de la Alba Iulia, a înscris după o combinaţie cu Buhuşi.

- Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, l-a ironizat pe fundaşul său stînga, Ionuţ Costache: "L-a întors Strătilă pe toate părţile, va dormi foarte bine la noapte!".
- Nicolo Napoli crede că rezultatul nu e echitabil: "Iaşiul a înscris la singurul şut spre spaţiul porţii". Grigoraş i-a dat dreptate: "Nu meritam acest punct, am avut mare noroc".

"Mă bucură că Vali marchează meci de meci. A trecut prin nişte clipe grele, dar a revenit după accidentare şi iată că ne ajută foarte mult"
PETRE GRIGORAŞ, antrenor Poli Iaşi

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
 •  13 Martie 2010, 21:03

o fi fost la femei omu' şi a scris după transmisia radiofonică. Nici caseta tehnică a meciului n-a catadicsit s-o întocmească... Halal "site de sport nr 1", doar reclame şi piţipoance

 •  13 Martie 2010, 09:52

CEl care a scris articolul nu prea cred ca are treaba cu meciul. Pasa data pt Negru a fost data de Bujor, nu de Buhusi si a fost o pasa de geniu. Ma bucur ca ati vazut-o si voi ziaristii lu; peste prajit.

 •  13 Martie 2010, 09:30

si-au facut baremul de puncte amandoua echipele.nu le mai penalizeaza nimeni in B.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează