FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Valskis pleacă » Dinamo l-a anunţat pe lituanian că nu se va realiza transferul

Articol de , - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 20:42

În schimb, Buş aşteaptă azi OK-ul din partea şefilor Coronei spre a veni la negocieri. Stoican l-a salvat pe Rus.

Zi plină, ieri, la Rin Grand Hotel, headquarter-ul dinamoviştilor. După mai mult de 5 ore în care a aşteptat, golgeterul Lituaniei, Nerijus Valskis, 26 de ani, a aflat că nu va semna cu "cîinii".

Nu a primit explicaţii concrete, însă, aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat încă de ieri, roş-albii au "realizat" că pe acelaşi post cu mijlocaşul baltic îi mai au pe Matei, pe Lazăr şi pe Buia, "şi-atunci nu merită să mai aruncăm cel puţin 300.000 de euro".

Azi, se speră realizarea transferului lui Sergiu Buş, 21 de ani, vîrful Coronei. Mai trebuie doar acceptul braşovenilor. Pînă atunci, Stoican a cerut ca Laurenţiu Rus, 28 de ani, să rămînă la echipă, chiar dacă şefii ar vrea să-l transfere din motive salariale.

Fundaşul dreapta va continua la prima echipă, spre deosebire de Luchin şi de Curtean, cărora li se caută alte formaţii.

"Cu Sergiu Buş sînt discuţii. Dacă se va realiza transferul, este bine venit. Orice fotbalist de calitate este bine venit" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Asanovici, în stand-by
Dacă Luchin va fi vîndut, Dinamo ia în calcul readucerea de la Corona a stoperului Antonio Asanovici, 21 de ani, fundaş împrumutat în vară la gruparea de sub Tîmpa. Croatul a bifat 10 meciuri pentru ardeleni în toamnă.

Luchin şi Curtean aşteaptă
Stoican a fost înştiinţat de faptul că Dinamo vrea să renunţe la Srgian Luchin şi Alex Curtean, din cauza salariilor mari: "Am vorbit cu amîndoi înainte de Anul Nou, am înţeles că au avut şi-o discuţie cu domnul Negoiţă. Băieţii şi-au exprimat dorinţa de a merge undeva unde le este mai bine din punct de vedere financiar. Să vedem dacă vor pleca".

"Doar Bărboianu e sigur"
Mîine, Dinamo se reuneşte. "Concret, avem un singur transfer, Ştefan Bărboianu. În rest, nimic nu e sigur. Bilinski e rezolvat în proporţie de 99 la sută, mai are de trecut vizita medicală cu întreg grupul. În aceeaşi situaţie e şi Velici", a explicat Stoican.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (74)
1745flo
1745flo  •  08 Ianuarie 2014, 21:59

:))))))))))))))) moa, ce-a sarit turma la cap!:))))))))))))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Ianuarie 2014, 15:39
Postat de imperator1 pe 08 Ianuarie 2014, 09:18

Păi și atunci de ce l-ați mai chemat la BuCURești bă JAWRELOR ?

Sa profite de traditionala teapa romaneasca, a fost promotie acum la inceput de an. Oare macar biletul de avion si cazarea....au platit-o? Sau il asteapta o factura imensa pentru "onoarea" de a fi cazat la hotelul Rin (care e o mizerie fie vorba intre noi) a celebrilor frati de la putere?

atrickshot
atrickshot  •  08 Ianuarie 2014, 15:28
Postat de a.c.a.b_st pe 08 Ianuarie 2014, 11:44

Da ticule,dar noi am jucat si in grupe,am fost mai obositi..Pentru noi pauza a prins de minune,vom fi alta echipa in retur.Cel putin asa sper.Vom vedea :)))

Glumesti ,nu ? Cum sa fiti obositi cand voi ati avut liber vreo 4 etape ?

Vezi toate comentariile (74)
Comentează