FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Vamă" îi propune Stelei înlocuitorul ideal pentru Sînmărtean: "E cea mai bună soluție, peste Teixeira"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 09:23

Steaua are tot mai multe probleme în ultima perioadă pe faza ofensivă și totul pornește de la ultima pasă. Lucian Sînmărtean, omul care oferea de fiecare dată assistul, a plecat la Al Ittihad, iar Gâlcă îi simte acum lipsa mai mult ca oricînd.

Soluția pare să vină chiar de la ultima formație care a învins campioana în Liga 1, Oțelul Galați. Dinu Gheorghe, fostul președinte al Astrei, consideră că Florin Cernat ar fi un înlocuitor perfect pentru Sînmărtean, mai ales că amîndoi au aceeași vîrstă, 35 de ani, și știu foarte bine jocul.

"Pentru Steaua, Cernat este cea mai bună soluție să îl înlocuiască pe Sînmărtean. Eu zic că este peste Teixeira, ținînd cont că Steaua îl are pe Tănase pe partea stîngă. Cernat era cel care era bun în centrul terenului pentru a lega jocul.

Teixeira este un jucător care fuge de lupta de la mijlocul terenului, se retrage în bandă și de acolo începe să construiască. Cernat are o relație bună cu Mihai Stoica. Este finul lui. Ar trebui să profite și să îl aducă la Steaua, care și-ar recîștiga acel dirijor din teren", a declarat Dinu Gheorghe la Digi.

Florin Cernat a fost decisiv și în jocul din campionat, cînd a trimis în centrul careului de unde Latovlevici și-a trimis mingea în propria poartă. Gălățenii au învins Steaua cu 2-1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
iobag
iobag  •  22 Aprilie 2015, 00:54

cum adica o resimteau celelalte cluburi ? adica d-aia rapid isi trece in palmares acum locurile 2? :))))))))))))) ce jucator crescut de rapid a luat vreodata steaua cu japca ma ? :))))

lenan
lenan  •  21 Aprilie 2015, 19:26

a reusit si vama sa scoata o gluma buna in viata lui... :))))

dumiwow
dumiwow  •  21 Aprilie 2015, 19:11

Mosul ala sa taca naibii cu jucatori expirati asa ca el...nu a fost in stare sa faca nimic pe unde a fost. Un papagal a fost un papagal ramane ...doar atat mai poate.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează