FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PANDURII 2-1

"Vamă" a pus tunurile pe CFR Cluj!

Articol de - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

"Vamă" e nervos că Tony şi Gabi Mureşan vor putea juca etapa viitoare, contra Rapidului, pentru că n-au fost eliminaţi la 2-1 cu Pandurii.

Dinu Gheorghe a luat foc după ce a urmărit la televizor victoria clujenilor de sîmbătă seara. Preşedintele executiv al Rapidului consideră că echipa campioană a fost iertată de două eliminări, în timp ce giuleştenii nu-i vor putea folosi în derby-ul din etapa viitoare pe Herea şi pe Sburlea, ambii primind cartonaş roşu cu Gaz Metan.

"Victoria pe care ardelenii au obţinut-o e una normală, a la Cluj! Dar e ruşinos să spui că a fost un arbitraj corect! <Centralul> partidei nu a acordat două cartonaşe roşii. Gabi Mureşan a fost iertat în prima repriză de un <galben>, iar după pauză trebuia eliminat. Nu înţeleg nici de ce Tony nu a fost avertizat la faza penalty-ului. Sînt greşeli care pe noi ne afectează deoarece jucăm contra CFR-ului etapa viitoare", a spus "Vamă".

"Noi avem doi jucători suspendaţi etapa viitoare, de ce să nu aibă şi cei de la Cluj? De ce acest Mureşan nu e pedepsit cînd greşeşte? La fiecare meci are cel puţin 5-6 faulturi de <galben>!"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

GAZETA DE DUMINICĂ
L-au luat pe da Costa
Rămaşi într-un singur fundaş dreapta după ce Veronezi şi-a reziliat contractul motivînd că nu s-a acomodat în România, giuleştenii nu au pierdut vremea şi l-au adus pe Candido da Costa (29 de ani). Portughezul, care poate juca atît fundaş dreapta, cît şi mijlocaş de bandă, e liber de contract după ce şi-a încheiat amgajamentul cu Belenenses. "L-am adus să fie acolo, la număr", a comentat Dinu Gheorghe. Lusitanul a ajuns ieri la Bucureşti, iar azi va efectua vizita medicală şi va semna contractul.

- Şumudică e mulţumit de defensiva Rapidului: "Am jucat 12 reprize în cele 6 etape, iar în 11 dintre ele nu am primit gol. Asta arată că avem o bună organizare defensivă".
- Rapidiştii se vor reuni în această seară, după ce au avut parte de două zile libere. Jucătorii se vor pregăti la Pro Rapid în pauza competiţională, deşi iniţial Şumi intenţiona să-i ducă în cantonament, la munte.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (23)
supereduardo10
supereduardo10  •  10 Septembrie 2010, 23:28

mate mate da v-am dat 2-0 sa nu mai macaniti atat :))) si sa ziceti sarumana boierule ca nu v-am dat mai multe macaneli ca se isca sacandalu cat casa :))

supereduardo10
supereduardo10  •  10 Septembrie 2010, 23:27

mate mate da v-am dat 2-0 sa nu mai macaniti atat :))) si sa ziceti sarumana boierule ca nu v-am dat mai multe macaneli ca se isca sacandalu cat casa :))

albusibiu
albusibiu  •  30 August 2010, 21:38

Cand eram mai micut era o vorba cu tunu' si cu trasu' asa ca o s-o aplicam si aici, fiindca se potriveste: Vama nebunu trage cu tunul si impusca ratele si mananca matele. :)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează