FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Vamă” + Răzvan Lucescu sau Daniel Isăilă! » Se conturează noul staff al lui Dinamo

Dinu și Răzvan, pe cînd colaborau la Rapid
Dinu și Răzvan, pe cînd colaborau la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 00:00

Roș-albii vor să iasă din insolvență pînă la finele lunii mai, apoi să atace titlul din proximul sezon.

New Dinamo, versiunea primăvară/vară 2015, și-a ales aseară șeful executivului. Dacă nu vor fi apărut schimbări spectaculoase peste noapte, Dinu Gheorghe, 59 de ani, va fi anunțat astăzi ca manager general al clubului.

Fost fundaș la juniorii "cîinilor", fost coleg cu Augustin și cu Ion Marin, apropiat al grupării dinamoviste la finalul anilor '80 și un simpatizant al culorilor roș-albe, "Vamă" a discutat ieri întreaga zi cu Ionuț Negoiță vizavi de echipa pe care și-o va face pentru a se ataca titlul din viitorul sezon. Mai ales că bucureștenii speră să primească astăzi un răspuns favorabil vizavi de ieșirea din insolvență.

Cine va veni antrenor din vară? Fiindcă Stoican poate fi salvat doar de o victorie duminică, în Derby de România, și de un final de sezon remarcabil. Prima opțiune a lui "Vamă" este Răzvan Lucescu, sub contract cu Xanthi Skoda, în Grecia. A doua - Daniel Isăilă, secund al lui Iordănescu la echipa națională.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
bigiu
bigiu  •  29 Aprilie 2015, 14:26

forza FC. DINAMO

zecs93
zecs93  •  29 Aprilie 2015, 13:37

Dinu Gheorghe manager general ; Razvan Lucescu- antrenor principal ; Mircea Lucescu- director tehnic ( adica sa-l mai ajute pe fiu in alcatuirea primului 11) plus cativa fotbalisti adevarati si DINAMO redevine cea fost odata !!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Aprilie 2015, 13:33

mare caracter are vama asta,e bine asa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează