FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE DINU GHEORGHE - GIGI BECALI

"Vamă": "Tănase merita doar galben?" // Becali: "Cei obişnuiţi să fure văd doar hoţii"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a replicat preşedintelui rapidist Dinu Gheorghe, cel care susţinuse anterior că Tănase ar fi trebuit eliminat pentru un fault la Vasilache la meciul de ieri, de la Tîrgu Mureş.

"Cristi Tănase a vrut doar să îl împingă. Dacă îl călca, Vasilache urla de durere. Dacă ne luăm după Dinu Gheorghe, el este obsedat, că nu ştiu ce, că arbitrii ţin cu Steaua...", a spus Gigi Becali la "Premium Liga", pe GSP TV.

"Oamenii care au făcut hoţii sînt obsedaţi de asemenea lucruri, că ei le-au făcut. Hoţul strigă hoţii.
Ei sînt obsedaţi, că au făcut tot felul de mişmaşuri. Ei tot în Giuleşti sînt, iar Steaua e tot în Ghencea. Pe cine interesează Rapid? Vinzi ziarul în Giuleşti şi atît!", a mai comentat Gigi Becali.

"Ei se îneacă la mal", a mai zis stelistul.

Preşedintele rapidist Dinu Gheorghe acuzase anterior că "Tudor a fluierat bine la meciul Rapid-Steaua din Cupă şi de aceea a fost premiat cu meciul de la Tîrgu Mureş. Toate cartonaşele roşii acordate ieri au fost corecte, dar mai trebuia unul. Păi, Tănase merita doar galben? Ia uitaţi-vă cum intră şi îşi calcă adversarul!". Vezi aici faza! (video)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (22)
gio1
gio1  •  21 Noiembrie 2010, 23:40

Eu unul nu-mi aduc aminte ca vama sa fi fost acuzat in ultimii ani sa fi facut schmenuri cu arbitrii sau liga, comisiile. Campionii la schmenuri, cunoscuti din ziare,TV..erau borcea si bekali! Valiza, alerga cu sacosa de bani pe strada dupa jucatori.....

geosl
geosl  •  21 Noiembrie 2010, 20:57

becali nu fura, el cumpara, stie toate preturile, poate spune cat costa cele 3 "rosii" acordate celor de la targu mures.

florinandrei2009
florinandrei2009  •  21 Noiembrie 2010, 19:28

pt horik23 e vorba de suporterii Rapidului!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează