FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Variantă-şoc » "Dacă face asta, Paszkany nu mai calcă în Cluj!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 04 octombrie 2012 13:21

Anamaria Prodan are o variantă şoc pentru preluarea Universităţii Cluj, echipă de unde şi-a dat demisia in funcţia de preşedinte în urmă cu două zile.

E vorba despre Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, care ar dori să preia controlul majoritar al Universităţii pentru a reuşi distrugerea echipei.

"Anamaria Prodan a venit disperată la mine şi mi-a zis să preiau eu U Cluj pentru că, dacă n-o voi face, atunci o va lua Paszany, prin interpuşi, apoi o va desfiinţa.

Eu chiar nu vreau să mă gîndesc la aşa ceva şi nici nu iau în calcul o astfel de situaţie pentru că dacă se va întîmpla aşa, atunci cred că Paszkany nu va mai putea călca prin Cluj. Cu suporterii Universităţii nu trebuie să te joci, ăia sînt nebuni", a spus Becali.


"E adevărat că Paszkany are foarte mare putere în Cluj, asta mi-a zis şi Florian Walter cînd era la U Cluj, însă să ajungi să distrugi o echipă românească, un simbol al Ardealului, doar pentru că aşa vrea maghiarul Paszkany, atunci e în neregulă", a mai spus patronul Stelei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (176)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Octombrie 2012, 21:05

Povesti de ..*popa* beat.N=ar fi rau (dimpotriva !!) sa *preia * Paskany Universitatea. Initial a vrut sa o *ia * pe U .S=a opus *romanul* Funar.De care nu se prea mai aude. CFR a ajuns in Ch League ,iar U e aproape de ..Poli ,U Craiova . Becali minte cu nerusinare ,jigneste intr=o atmosfera balcanica.

alexa.09
alexa.09  •  05 Octombrie 2012, 12:22

Tot acest scandal nu a dus decat la deteriorarea U Cluj-ului pe zi ce trece , din ce in ce mai mult . Este afecatata cumva CFR ? Nu , dimpotriva . U iese la suprafata . Avand in vedere plecarea Anei Maria si a lui Dulca , nu cred ca se va mai putea face ceva .. Este pacat ca din cauza unor conflicte patron-suporteri, jucatori-suporteri sau mai stiu eu ce , sa dispara o echipa cu traditie , o echipa ce a tot evoluat atat in liga 1 , cat si in ligile inferioare . Poate va aparea cineva in scurt timp care va pune echipa pe picioare ..

suiac
suiac  •  05 Octombrie 2012, 09:13

Povesti obosite de cioban prost ! Toata lumea stie ca in spatele lui U Cluj se afla de mult Ciobanul de Becali!

Vezi toate comentariile (176)
Comentează