FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-1

Variantele lui Gigi Becali: 1. Dan Petrescu, 2. Olăroiu

Articol de , - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Acestea sînt primele două variante la care Gigi Becali se gîndeşte pentru a-l înlocui pe Ilie Dumitrescu, însă ambii sînt greu de adus fiindcă sînt sub contract cu alte echipe. Un alt nume pe care Becali nu-l exclude e Loţi Boloni, dar spune că "nu ştiu dacă ar vrea el să lucreze cu mine".

Aflat la peste 1.500 de kilometri distanţă de Bucureşti, Gigi Becali a aflat în direct de la GSP TV că a rămas fără antrenor. Primele două nume la care patronul Stelei s-a gîndit sînt Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

"Dacă vine Dan Petrescu, nu numai că vom cîştiga la pas campionatul, dar vom face şi performanţă în cupele europene", a comentat Becali. Totuşi, venirea "Bursucului" e greu de realizat, el fiind sub contract cu Kuban Krasnodar. În aceeaşi situaţie e şi Olăroiu, care mai are contract cu Al Saad, în Qatar.

L-ar vrea şi pe Hagi
Cele două nume la care şefii Stelei se gîndesc coincid, pentru prima dată în ultimii ani, cu opinia fanilor din Ghencea, care au votat în număr mare pe gsp.ro că Dan Petrescu şi Oli ar fi cele mai nimerite variante. Mai mult, un alt fost mare fotbalist al Stelei, Gică Hagi, a fost şi el pronunţat de acelaşi Becali: "Eu ştiu dacă ar vrea să vină acum?".

Un alt nume surpriză adus în discuţie e cel al lui Ladislau Boloni. Becali nu l-a exclus, dar a spus că "nu ştiu dacă vrea să lucreze cu mine, fiindcă a zis că el nu colaborează cu un patron care are intelectul meu. Să-l sune cineva şi să-l întrebe totuşi dacă vrea să vină". Probabil că numirea viitorului antrenor nu se va produce foarte repede, tocmai de aceea Becali a anunţat aseară că "Edi Iordănescu va rămîne interimar şi va pregăti meciul de Cupa României, cu Gaz Metan Craiova".

"Dacă aş fi patron la Steaua şi n-aş putea să aduc pe unul dintre Hagi sau Lăcătuş, atunci automat l-aş pune fie pe Iordănescu, fie pe Ienei"
Dumitru Dragomir

"Steaua e ceva aparte pentru mine şi aşa va fi mereu, asta nu înseamnă că răspunsul ar fi da dacă mi s-ar propune, dar nici n-ar fi nu. În anumite condiţii, aş accepta"
Marius Lăcătuş

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
iancris_2007
iancris_2007  •  21 Septembrie 2010, 17:24

sincer hagi este ocupat cu viitorul cta care joaca in cupa olaroiu e obisnuit cu arabii boloni cu belgia dan petrescu este singurul antrenor care poate ajuta steaua gigi sper sa te gandesti bine ial pe dan petrescu si te asiguram ca dran va face pace intre noi suporterii si tine gigi deci fai oferta si ial la steaua ptk noi suporterii nil dorim si vei avea ghencea plinaa la orice meci dan este foarte sever mai tare ca piturca deci dan petrescu la steaua FORZZA STEAUAAAAAAAAA!!!!!!!! NUMBER 1.

iancris_2007
iancris_2007  •  21 Septembrie 2010, 17:16

sincer dan petrescu e cel mai dorit antrenor in ghencea vorba lui nu voi veni la steaua de cat cand simt ca pot ajuta echipa inimii mele numita STEAUA!!! dan a mai avut o oferta din partea lu becali atunci antrena urziceniul cred ca acum nu ar spune nu unei stele cu fosti jucatori care ia avut sub comanda la unirea urziceni sincer dane te vrem in ghencea si sigur vom umple stadionul numai sa fii alaturi de steaua!!! te iubim si te asteptam in ghencea!!!

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  21 Septembrie 2010, 15:34

lotul este fb, pentru ca nu poti spune de Piti si de Ilie ca nu au ochi pentru selectie, problema este cine ii face sa joace ?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează