FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Vasile Maftei a semnat cu Unirea Urziceni!

Vasile Maftei, transfer, Unirea Urziceni
Vasile Maftei, transfer, Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2009 00:00

EXCLUSIV / Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, a devenit jucătorul Unirii Urziceni, echipă cu care are şansa să debuteze în grupele Ligii Campionilor, anunţă rapidişti.ro

Dupa 8 ani petrecuti in tricoul Rapidului, cu care a disputat 211 meciuri in prima divizie si pentru care a marcat de 9 ori, Vasile Maftei s-a transferat la Unirea Urziceni, formatie cu care va juca in Liga Campionilor. Maftei a semnat un contract pe trei ani şi a mărturisit că ii va fi extrem de dificil să joace împotriva giuleştenilor "totuşi, mi-am ţinut promisiunea şi nu am plecat la nici o rivală".

Este posibil ca Maftei să evolueze astăzi pentru ultima oară pentru Rapid în „amicalul” de la Goch, cu Ankaraspor (ora 18:00 în România), urmînd ca probabil mîine dimineaţă să plece spre Scoţia, locul de cantonament al echipei antrenate de Dan Petrescu.

Mai multe ştiri despre Rapid pe rapidişti.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
dumasco
dumasco  •  20 Iulie 2009, 08:46

forza urziceni !

 •  16 Iulie 2009, 18:00

dani florea, dar cum a ajuns steaua acolo daca nu castiga campionatul cu ajutorul celor de la putere?... noi cand voi nici nu existati ajunseseram in finala Cupei Europei Centrale care a devenit Cupa Campionilor...a inceput razboiul ca o jucam... lasa ne cu jucatori si alte alea ca si pe Manea l ati vrut si daca juca in nationala ati fi zis ca ati facut jucatori...toti au fost adusi cu relatii si japca, chiar si cocosatu de lacatus...lasati ne ca papagalul ce e de voi...

 •  16 Iulie 2009, 16:29
Postat de skrilla pe 16 Iulie 2009, 12:34

A dezamagit multi suporteri?dar conducerea nu l-a dezamagit pe el?!crezi ca poti juca numai pentru supoerteri,fara sa iti incasezi salariul?toata lumea stie situatia de la Rapid.nu stiu de ce va mai mirati ca pleaca jucatori de baza...numai bine!

skrilla, de bine de rau si-au primit toti banii la finalul campionatului si totusi a plecat la Urziceni. Nu stiu daca iti amintesti, dar in iarna Mara a fost dat afara pentru ca avea salariul prea mare. Oricum, nu rezista Urziceniul anul asta, se lupta pe 3 fronturi. O sa ajunga precum CFR Cluj, care in campionat nu mai juca aproape nimic.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează