FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vasile Miriuţă îi ia tare pe stelişti: "Să-şi vadă de treaba lor! Ştim că le e frică de noi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 20:34

Vasile Miruţă atacă Steaua după ce aceştia acuză dur arbitrajul de la meciul cu ASA Tîrgu Mureş, meci în care Istvan Kovacs a avut o prestaţie foarte slabă. 

"Să-şi vadă de treabă Steaua. Steaua să ne lase pe noi în pace, avem noi problemele noastre. Eu zic să ne vedem fiecare de echipa noastră. Eu şi alţi antrenori n-am zis nimic anul trecut cînd a câştigat Steaua campionatul cu 17 puncte din greşeli de arbitraj. Să-şi vadă de treaba lor!

La CFR cu Astra am vorbit în maghiară cu Istvan Kovacs şi nu văd nici un fel de problemă. E vreo problemă? Şi i-aş spune domnului Gâlcă. Cînd juca în Spania şi era în cupele europene, dacă o fi jucat în cupele europene, nu ştiu, pe la Espanyol pe acolo, şi venea un arbitru român, vorbea în engleză cu el?

Hai să ne vedem lungul nasului, să tăcem! E o problemă în România. Cînd Steaua pierde, a jucat Steaua rău...Trebuie să spunem că Tg. Mureş a avut 6-7 ocazii, am văzut şi eu meciul. Se face acum un caz că a pierdut Steaua!

Păi hai să ne retragem toţi şi să-i lăsăm să joace singuri să cîştige campionatul. Le e frică de noi. Sîntem o echipă bună, CFR a cîştigat de trei ori campionatul. Domnul Duckadam să-şi vadă de treaba lui, de Steaua Bucureşti, şi să ne lase pe noi în pace", a declarat Miriuţă pentru stiridesport.ro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
motocfr
motocfr  •  30 Octombrie 2014, 18:12
Postat de europaaa pe 30 Octombrie 2014, 16:04

5teaua are 15-20 de campionate luate cu arbitrii, despre ce vorbim aici?

daca ar fi sa numaram corect are chiar mai multe decat zici tu ....

europaaa
europaaa  •  30 Octombrie 2014, 16:04

5teaua are 15-20 de campionate luate cu arbitrii, despre ce vorbim aici?

clamoni7076
clamoni7076  •  30 Octombrie 2014, 15:04
Postat de napocarepublic pe 30 Octombrie 2014, 03:41

pizdeaua este dupa chipul si asemanarea lu jiji albanezu >>>> demni de ura acesti albanezi,jiji,jovani ,halep,Ponta ..pana si Hagi albanezu devine enervant (spune o gramada de cre()tinitati cum deschide gura

NEADERTHAL EZULE VARZA EȘTI ... CRED CA SI NOAPTEA PORȚI OCHELARI DE SOARE SA NU CUMVA SA TE VADĂ CINEVA CAT DE T E M B E L POȚI FI

Vezi toate comentariile (49)
Comentează