FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vasile Miriuţă pleacă de la CFR Cluj după meciul cu CSMS Iaşi! Unde va merge şi care e înlocuitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 17:31

CFR Cluj a avut un parcurs foarte bun în această toamnă, fiind una dintre puţinele echipe care au ţinut pasul cu Steaua. 

Ardelenii îşi vor pierde însă cel mai important om, antrenorul Vasile Miriuţă, care va părăsi echipa după meciul cu CSMS Iaşi. actualdecluj.ro anunţă că acesta va antrena Debrecen, iar în locul său va veni Eugen Trică.

“Eu ştiu sigur că Miriuţă pleacă în Ungaria, are ofertă de la Debrecen şi va accepta. Eu aşa ştiu”, a spus Dinu Gheorghe, viitorul preşedinte al Rapidului.

“A zis Vamă aşa ceva? Poate ştie el mai bine ca mine, ce să zic. Nu ştiu, nu vreau să vorbesc de ofertele mele. O să anunţ pe 7 decembrie unde voi antrena”, a replicat Miriuţă pentru site-ul citat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
juliusmad
juliusmad  •  21 Noiembrie 2014, 16:18
Postat de daniaania pe 20 Noiembrie 2014, 09:41

Miriuta este un oportunist, a avut nevoie de o lansare si atat. Nu plangem dupa el, mai mult ne place de Eugen, el este cu sufletul la CFR. HAI CFR

trica este antrenor ? :)))) bine, nici miriuta nu prea era antrenor ;)

andinamodrei
andinamodrei  •  20 Noiembrie 2014, 14:26

sper sa vina la Dinamo !!!!

daniaania
daniaania  •  20 Noiembrie 2014, 09:41

Miriuta este un oportunist, a avut nevoie de o lansare si atat. Nu plangem dupa el, mai mult ne place de Eugen, el este cu sufletul la CFR. HAI CFR

Vezi toate comentariile (24)
Comentează