FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - SPORTUL 2-0

Vasile Şiman acuză dur: "Arbitrii nu ne respectă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Vasile Şiman îi acuză pe cavalerii fluierului că au defavorizat în mod constant echipa Sportului în acest sezon.

Înfrîngerea de la Braşov a fost pusă de patronul Sportului, Vasile Şiman, şi pe seama arbitrajului lui Sebastian Colţescu.

"La primul gol al lor a fost fault în atac, apoi la cel de-al doilea nu a fost penalty! Deja orice arbitraj împotriva Sportului începe să mi se pară normal. Vina rezultatului ne aparţine, dar sînt foarte multe greşeli împotriva noastră, iar atitudinea arbitrilor este total lipsită de respect. Nu înţeleg de ce sînt favorizate unele echipe, arbitrii trebuie să înţeleagă că pot fi credibili doar prin prestaţii bune", a spus Şiman.

Patronul studenţilor încă mai speră în şansele de evitare a retrogradării, deşi echipa sa a acumulat numai 10 puncte în 15 etape! "Drumul este lung şi, cît timp există şanse teoretice, vom lupta", a zis Şiman. Florin Tene ar putea fi schimbat zilele următoare, studenţii încercînd să-l convingă pe Ionuţ Badea să preia echipa.

"Trebuie să adunăm puncte"
Căpitanul braşovenilor, Robert Ilyeş, a jucat accidentat în ultimele 10 minute. "E o victorie importantă pentru care am muncit mult fiindcă am întîlnit o formaţie care se luptă ca şi noi să evite retrogradarea. Pentru ambele echipe conta doar victoria. Trebuie să continuăm la fel, deoarece avem de adunat puncte pentru a scăpa de retrogradare!", a comentat Ilyeş. (Istvan Deak)

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (3)
danutzbv
danutzbv  •  15 Noiembrie 2010, 10:57

Probabil comentariul de mai jos e al unuia dintre jucatorii clubului si partial ii dau dreptate. Nu poti face treaba pe burta goala. Marea greseala la Sportul a fost insa aducerea lui Viorel Moldovan, care a stricat tot ce construise Tibi Selymesi. Exact asa a facut Moldovan si la Brasov anul trecut.

sportull
sportull  •  15 Noiembrie 2010, 09:00

bai simane dale banii la baieti sa joace si ei fotbal.ce echipa ai si uite unde esti.fara bani nu joaca nimeni frate.uitr astra,tg mures,gazul,cu bani putini joaca.sportul e echipa de locul 10 lejer.schimba antrenorul si baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bai muiiiiieeeee

ferko_cfr_k
ferko_cfr_k  •  15 Noiembrie 2010, 08:44

Eu nu inteleg ce cauta albitri astea labili;coltescu,avram,craciunescu,kovacs,mai nou si balaj.aduceti tineri,promovati.publicul ajunge la saturatie si spectatori vor fi din ce in ce mai putini.Avrame pensioneazate,retragete,renunta,lasa pe altul o0o

Vezi toate comentariile (3)
Comentează