FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vasile Şiman rîde de ofertele lui Gigi Becali: ”Steaua e low-cost!”

Varga a mai fost
Varga a mai fost "în vorbe" cu Steaua, dar n-a apucat să joace pentru roş-albaştri

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 21:53

Şiman rîde de Becali din cauza ofertelor pentru Varga şi pentru Curelea. Zotta confirmă că Vasluiul îi vrea pe Bourceanu şi pe Goga.


Steaua e concurată şi ironizată pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri. Negociază pentru fotbaliştii care îi lipsesc, "trei-patru, mijlocaşi şi atacanţi", după cum a detaliat Mihai Stoica. Numai că vînzătorii au devenit şi mai pretenţioşi din cauza grabei cu care roş-albaştrii ţin să-şi completeze echipa.

"Nu mai au bani!"
Vasile Şiman, de la care Becali a vrut să-i ia pe Curelea şi pe Varga, rîde de Steaua şi de patronul ei: "Ştiam că Gigi îşi cumpără haine de la magazine de lux, nu de la Metro. Poate şi-a schimbat magazinele, altfel nu-mi explic ofertele pe care mi le-a făcut. N-ai cum să negociezi fără să oferi un preţ corespunzător! Poate Steaua a făcut cele mai bune achiziţii şi nu prea mai e interesată să-şi ia alţi jucători".

Şeful Sportului nici nu crede că Becali şi-ar permite să se atingă de vreun "student": "Ca să ai putere financiară, trebuie să fi luat bani din Liga Campionilor. Or, Steaua nu prea a mai luat bani de nicăieri în ultima vreme. Acolo s-au achiziţionat jucători pe simpatii, nu pe criterii de valoare!".

Moldova îi aşteaptă
Nici din Banat nu le e mai uşor "militarilor" să ia fotbalişti, chiar dacă s-au întărit des de acolo în ultimii ani. Bourceanu şi Goga sînt mai aproape de Vaslui decît de Bucureşti. Porumboiu n-a avut drept să legitimeze jucători noi pînă acum, dar vrea să-i ia în septembrie, după ce expiră sancţiunea pe care i-a dictat-o UEFA. Constantin Zotta a confirmat pe GSP.ro informaţia dezvăluită ieri în Gazetă: "Da, e adevărat, ne interesează Bourceanu şi Goga!".

500.000 de euro a povestit Becali că a oferit pentru Dacian Varga, 27 de ani. Mijlocaşul ofensiv a jucat ultima dată la Kuban, dar nici Petrescu nu s-a înţeles cu Şiman să-l păstreze

2,3 milioane de euro a investit Steaua în transferurile din vara asta, sumă cu care a luat 7 jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cristim13
cristim13  •  17 Iulie 2011, 14:31

Mititelu 2! Las' ca la anu' ii dai gratis!!!! Sisiman.......Ceva controale la firme???\ PS Oier dar baga bani. Din pacate multi smecheri au fost pe langa el....Speram cu MEME (vezi PROTASOV) iesim din rahat. FORJATI OTELUL!!!! Hai STEAUA!!!!

flocirica
flocirica  •  17 Iulie 2011, 13:59

ce poate zice un ins ca siman? omul asta inchiriaza jucatorii ca pe obiecte. si are niste preturi pentru sclavii lui jucatori de zici ca are lotul lui m united! vai de capul lui de saracie...

darvvin0
darvvin0  •  17 Iulie 2011, 11:40

DACA STEAUA E LOW-COST RESTUL ECHIPELOR DIN ROMANIA SUNT NO-COST

Vezi toate comentariile (20)
Comentează