FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVTEXT PE GSP.RO

Vaslui, coşmarul lui Reghe! » Antrenorul Stelei nu are nici o victorie în faţa echipei lui Porumboiu

În tur, vasluienii s-au impus cu 3-1 la capătul unei partide în care bucureștenii au dominat, au și deschis scorul, dar au cedat pe final
În tur, vasluienii s-au impus cu 3-1 la capătul unei partide în care bucureștenii au dominat, au și deschis scorul, dar au cedat pe final

Articol de , - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 14:23

Antrenorul din Ghencea nu a cîştigat niciodată contra galben-verzilor, indiferent dacă a pregătit Bistriţa, Craiova, Chiajna sau Steaua.

Steaua face diseară oficiile de gazdă cu Vasluiul după 5 succese consecutive în campionat, dar şi după ce-a fost eliminată de Chelsea din "optimile" Europa League, 1-0 şi 1-3. Chiar dacă echipa sa a obţinut numai victorii pe teren propriu în acest campionat, Laurenţiu Reghecampf are o mare problemă: el n-a izbutit niciodată să-i bată pe "plăieşi", iar elevii pe care-i pregăteşte acum nu s-au mai impus în faţa aceloraşi moldoveni de 3 ani!

0-1 cu "Dulăul"
Reghecampf şi Viorel Hizo s-au mai întîlnit o singură dată ca rivali pe banca tehnică, atunci cînd "Dulăul" era tot la Vaslui, iar Reghe tehnicianul Universităţii Craiova. Hizo a ieşit învingător din acel duel, scor 2-1.

Chiar dacă a fost "principal" la patru formaţii, Gloria Bistriţa, U Craiova, Chiajna şi Steaua, Reghecampf nu a reuşit să scoată nici măcar un punct împotriva galben-verzilor. Mai mult, în ultimele două jocuri, disputate în Moldova, formaţiile lui Reghe au încasat 7 goluri!

Invincibil de 6 ani
Hizo mai are un atu în această seară. Ultima dată cînd a cedat în faţa roş-albaştrilor s-a întîmplat pe 9 decembrie 2007, cînd Ceahlăul pregătit de venerabilul antrenor pierdea la limită, 0-1. De atunci, nea Viorel a mai întîlnit Steaua de 5 ori, de 5 ori cu FC Vaslui şi de două ori cu Rapid, şi nu a mai pierdut!

Steaua nu a mai cîştigat o partidă disputată contra Vasluiului din 22 august 2010, atunci cînd s-a impus cu 3-0 în deplasare, iar după acel meci s-au mai jucat 4 întîlniri, două remize şi două victorii pentru moldoveni.

2 înfrîngeri a suferit Steaua în acest sezon, ambele în deplasare, 1-3 atît la Vaslui, cît şi la Braşov

2 victorii a înregistrat FC Vaslui pe teren străin în stagiunea curentă, la Bistriţa şi la Dinamo

563722-reghe-vs-vaslui.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nu m-am gîndit să plec!"
Reghecampf a vorbit despre posibila sa "dezertare" din Ghencea la finalul sezonul: "Nu m-am gîndit niciodată să plec. Nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte contractul meu. Am ca obiectiv să luăm campionatul, să intrăm în Champions League şi dacă o să reuşim, să ajungem în primăvara europeană. Nu am motive să plec de la Steaua, nu mă interesează banii, mă interesează performanţa", a explicat Reghe la DolceSport. Ultima echipă care s-a arătat interesat de serviciile tehnicianului de 37 de ani e Lokomotiv Moscova.

"Refacere prin metode excelente"
Iasmin Latovlevici a vorbit pentru DigiSport despre meciul din această seară cu FC Vaslui: "Nu i-am analizat pînă acum pe adversari, pentru că n-am avut timp. Vrem să facem o partidă bună şi să cîştigăm pentru a ne menţine diferenţa faţă de locul al doilea. Să sperăm ca va fi un public numeros în tribune şi, chiar dacă nu va fi, noi tot vrem să ne respectăm blazonul şi să mai facem un pas spre titlul 24. Dacă am spune că nu se resimte oboseala înseamnă că nu sîntem oameni, dar avem metode excelente de a ne reveni şi de a fi apţi pentru o nouă bătălie".

Obiectivele steliştilor
Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, îi laudă pe vasluieni, dar anunţă că diseară vor cîştiga tot el şi colegii săi. "Din punct de vedere fizic, probabil că ne vom reveni. Psihic, după o înfrîngere, o să fim şi mai concentraţi. Trebuie să facem ceea ce facem în fiecare săptămînă, să cîştigăm. Vom întîlni o echipă imprevizibilă, care face meciuri bune, cu jucători valoroşi, trebuie să fim atenţi", a avertizat Bourceanu la DolceSport. Şi Chiricheş se concentrează pe titlu: "Obiectivul nostru principal e să cîştigăm campionatul, aşa că sîntem obligaţi să uităm de Chelsea şi să ne concentrăm pe Vaslui".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
newentry
newentry  •  17 Martie 2013, 19:31
Postat de insurgentul. pe 17 Martie 2013, 19:14

Tu vorbesti serios?

Da!

insurgentul.
insurgentul.  •  17 Martie 2013, 19:14
Postat de stelistu01 pe 17 Martie 2013, 19:04

Prima informatie de pe stadion: 40.000 bilete vandute.

Tu vorbesti serios?

stelistu01
stelistu01  •  17 Martie 2013, 19:04

Prima informatie de pe stadion: 40.000 bilete vandute.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează