FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI ARE DIN NOU PROBLEME DE LOT

Vaslui, obligată să-i reprimească pe "exilaţi" în lot » Farkas, Milanov şi Milisavljevici au revenit

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 13:33

"Galben-verzii" par să fi rezolvat pentru moment problema fundaşilor. Conducerea clubului a decis să îi reprimească în lot pe cei trei jucători intraţi în ultimele şase luni de contract Pavol Farkas, Jivko Milanov şi Nemanja Milisavljevici, deşi nici unul nu a semnat prelunigrea angajamentului. Cei trei fotbalişti vor reintra de azi în programul lui Augusto Inacio.


Lăsat să se pregătescă singur la Vaslui în ultimele trei săptămîni, Farkas a fost chemat în cantonamentul din Antalya pentru a se antrena sub comanda lui Inacio. În Turcia au plecat şi Milanov şi Milisavljevici, după ce au fost trimişi marţi în România pentru a-şi rezolva situaţia contractuală, dar nu au ajuns la un acord cu cei din conducere. Milisavljevici a fost plecat pentru o săptămînă să susţină probe la FC Astana, dar nu a ajuns la un acord cu formaţia din Kazahstan.

În acest moment tehnicianul portughez mai are disponibili şase fundaşi: Paul Papp, Marius Constantin, Petra Jovanovici, Hugo Luz, Paito şi Gladstone Pereira. Gabriel Cînu încă urmează programul de recuperare după operaţia suferită la genunchi în vară, în timp ce Ionuţ Balaur a fost operat de ruptură de ligamente încrucişate şi va fi indisponibil în următoarele şase luni.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
al3xcronaldo
al3xcronaldo  •  09 Februarie 2012, 16:19
Postat de draki pe 09 Februarie 2012, 14:01

meciul cu maribor a fost acum 2 sau 3 zile, porumboiu a zis ca milanov a semnat prelungirea, despre farkas spunea ca are nu stiu ce oferta din Rusia si a acceptato, milisavlevici a zis ca semneaza si pe urma a zis ca nu mai semneaza...

Pai exact atunci a fost trimis acasă.Mili şi Milanov au fost aduşi în Antalya pentru că în primă fază au fost de acord cu propunerea Vasluiului,pe urmă s-au sucit.

viiktor
viiktor  •  09 Februarie 2012, 14:13

Articolul asta cu Farkas, Milisavljevici si Milanov e de-a dreptul umflatura.

draki
draki  •  09 Februarie 2012, 14:01
Postat de al3xcronaldo pe 09 Februarie 2012, 13:25

A fost trimis acasă dupa meciul cu Maribor

meciul cu maribor a fost acum 2 sau 3 zile, porumboiu a zis ca milanov a semnat prelungirea, despre farkas spunea ca are nu stiu ce oferta din Rusia si a acceptato, milisavlevici a zis ca semneaza si pe urma a zis ca nu mai semneaza...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează