FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Porumboiu anunţă că Vaslui se desparte de doi jucători importanţi

Lucian Sînmărtean s-ar putea despărţi de Vaslui în această vară
Lucian Sînmărtean s-ar putea despărţi de Vaslui în această vară

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 22:08

FC Vaslui este foarte aproape de a se despărţi de două piese importante din lotul lui Inacio. Suma care trebuie plătită pentru Paito este considerată prea mare de Adrian Porumboiu, iar Sînmărtean are nişte oferte importante şi este posibil să plece.

" Paito este ca şi plecat de la Vaslui. Suma pe care ar fi trebuit să o plătim este foarte mare. Sînmărtean nu s-a omorît cu firea cînd am avut nevoie de el. El trebuie să înţeleagă nişte lucruri.

Am vorbit cu el dar trebuie să îşi schimbe atitudinea. Că-l doare stîngu, că-l doare dreptul, cînd noi îl plătim, nu avem probleme. El are oferte că vrea să plece. Impresara lui mi-a transmis că vrea să plece", a spus Adrian Porumboiu la Contraatac de la GSP TV.

Citește și:

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Campionate
Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (22)
biancorossi
biancorossi  •  02 Iunie 2012, 22:53

2 piese importante din angrenajul lotului editiei trecute a lui fc vaslui. plus cei 2 sarbi, plus ueslei. e clar, porumboiu e in criza financiara.

oldrap
oldrap  •  01 Iunie 2012, 14:31
Postat de primarutheone pe 01 Iunie 2012, 12:09

Suporterii sunt singurii care mai au ceva in comun cu fantastica echipa Steaua Bucuresti din anii '90. La fel se intampla si la Dinamo si Rapid, insa si acesti suporteri au limitele lor. Cat timp echipele acestea vor fii conduse de amatori suferinzi de iluzii de grandomanie, precum ciobanul, porcea&co., avarul de copos (intentionat le-am scris numele cu litere mici fiindca sunt niste nulitati) nu le prevad un viitor prea stralucit. Daca inainte de 2000 existau doar aceste 3 echipe+restul echipe de pluton, acum multe echipe din Liga I au pretentii la cupele europene sau titlu. Unele s-au intarit la nivel de lot, altele la nivel de conducere, insa toate au planuri mari. Mai putin cele 3.Pa

Bravo! Felicitari! In putine cuvinte ai spus esentialul!

oldrap
oldrap  •  01 Iunie 2012, 14:28
Postat de darfcar pe 01 Iunie 2012, 13:28

mosh vishiniu....asta spune tot despre varsta ta si nivelul intelectului tau.Pai mos visiniu,invata in primul rand limba romana,ca esti visiniu,ca esti galben sau rosu.Te umpli de penbibil la fiecare comentariu pe care-l postezi.Steaua este echipa fanion in Romania ca-ti place sau nu,are ce-i mai multi suporteri ca-ti place sau nu,dar frustrarea este o plaga mortala pentru inculti si needucati.Varsa-ti naduful si fierea cat vrei...poate poate faci un infarct si scapam de tine,de tine si de cei ca tine care ne intoxica cu comentarii aberante si fara noima (vezi ,,ceangaul '') alpin.Cosmarul vostru nu se va sfarsi niciodata,Steaua este si va fi echipa cea mai iubita din Romania.

Fabulezi omule cu steaua ta vesnica si ca aveti cei mai multi suporteri! Asta este de moment. Cat crezi tu ca va dura si porcaria asta a voastra, neo-comunista? Hai fa-ma si pe mine frustrat, ca pe "mosh_vishiniu", fiindca sunt obisnuit sa fiu jignit de indivizi al caror creier nu poate produce argumente si sa polemizeze in limitele unei bune educatii si de ce nu, al unui dram de cultura. Daca ar fi ceva de capul tau (mai vorbeste si despre intelect!), nu ai jigni! Asa ti-ai pus "pecetea in frunte!" Ar trebui sa realizezi ca nimic nu este vesnic omule, pe pamantul asta, deci nici RAPID, nici steaua, nici imperii, ...nimic!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează