FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluienii au luat cu asalt casele de bilete

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Meciul FC Vaslui-Rapid a stîrnit un real interes în rîndul vasluienilor. Casele de bilete au fost aglomerate încă de la prima oră şi deşi cestea au fost deschise abia la ora 12:00, fanii vasluieni au format cozi cu mai bine de o oră.

Oficialii clubului speră ca pînă la ora jocului să fie epuizate toate tichetele, astfel încît echipa pregătită de Marius Lăcătuş să beneficieze de susţinerea fanilor. Astfel, la peluza Nord un tichet costă 10 lei. La peluza Sud, unde este şi sectorul rezervat fanilor echipei oaspete, biletul costă 20 de lei. La tribuna I, sectoarele A şi D, biletul costă 15 lei, iar la tribuna I, sectoarele B şi C, şi tribuna a II-a acesta va ajunge la 25 de lei. La tribuna zero un tichet este vîndut cu 40 de lei.

Suporterii îşi pot procura bilete şi în ziua meciului, casele de bilete urmînd să fie închise înainte de startul partidei.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
 •  22 Martie 2010, 15:25

azi la ora 13:00 deja erau date peste 7200 bilete ... s`ar putea sa fie stadionul full

 •  22 Martie 2010, 00:36

foarte interesant...eu care ma asteptam sa fie vreo 5000 de oameni ca la fiecare meci acum s-ar putea sa avem parte de o surpriza! hai Vaslui!

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  21 Martie 2010, 19:28

EVENTUL LA VASLUI!!! FORTZA VASLUI!!! LOVE FOREVER SPORTING VASLUI!!! RESPEKT

Vezi toate comentariile (4)
Comentează