FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluienii îşi cunosc toţi adversarii din Antalya

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Galben-verzii pleacă mîine dimineaţă în ultimul stagiu de pregătire în Antalya pînă pe 9 februarie. După primul stagiu din Germania, care a fost axat pe pregătirea fizică, tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a propus ca în acest cantonament să dispute şi cinci partide amicale.

Primul este programat pentru data de 30 ianuarie, cu ocupanta locului 2 din Uzbekistan, Pakhtakor Taskent. Cel de al doilea se va disputa pe 1 februarie, în compania formaţiei Mika Ashtarak, locul doi în prima ligă armeană. Următorul amical este programat pentru data de 4 februarie, cu ocupanta primului loc din Cehia, FK Teplice, iar pe 6 februarie, galben-verzii vor întălni pe ruşii de la Krylya Sovetov Samara, echipa ce a terminat pe locul 10 în campionatul Rusiei. Dukla Banska Bystrica este cea de a cincea echipă pe care o vor înfrunta vasluienii, pe 8 februarie.

“Sînt adversari puternici, astfel că Marius Lăcătuş are posibilitatea să vadă care sunt carenţele din joc şi îşi poate creiona primul unsprezece cu care să abordeze returul de campionat”, a spus directorul sportiv Cătălin Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  26 Ianuarie 2010, 22:00
Postat de pe 25 Ianuarie 2010, 15:08

ce saur e milanov:))

FRATE LUMINEAZANE SI PE NOI!!! CE AI VRUT SA SCRII IN COMENTARIUL ASTA CA EU PERSONAL NU M AM GADILAT!!!!:)))

 •  25 Ianuarie 2010, 15:08

ce saur e milanov:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close