FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluiul ar putea rămîne pînă sîmbătă în Antalya

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Galben-verzii şi-ar putea prelungi cantonamentul din Antalya cu încă 5 zile, din cauza vremii nefavorabile. "Mîine vom decide dacă mai rămînem în Antalya pînă la finalul săptămînii. Hotărîrea o vom lua după ce aflăm dacă se amînă returul. Trebuie să schimbăm biletele de avion, să prelungim cazarea şi de aceea vrem să ştim înainte cum va fi programul campionatului. Ar fi o decizie bună să se amîne startul returului, fiindcă nu poţi disputa meciuri în condiţii bune pe terenuri înzăpezite", a spus preşedintele Ciprian Damian.

LPF va decide azi dacă va amîna startul returului cu o săptămînă. Etapa a 18-a era programată pe 20 februarie, iar în cazul unei amînări campionatul s-ar relua pe 27 februarie.

Vasluiul va disputa mîine ultimul amical din cantonamentul din Turcia cu Duka Banska Bystrica, iar revenirea în ţară era programată pentru 9 februarie.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2010, 19:18

lasati echipa acolo si trimiteti-l acasa pe lacatus

Vezi toate comentariile (1)
Comentează