FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VASLUI 1-1

Vasluiul se îndepărtează de titlu după remiza de la Mediaş » I-a păpat Colţescu

Bud a marcat 4 goluri în acest sezon
Bud a marcat 4 goluri în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2011 22:14

Arbitrul l-a eliminat uşor pe Papp, iar Mediaşul a reuşit să egaleze prin Bud pe final de joc


Performeri în Europa, oamenii Dulăului aveau nevoie la Mediaş şi de o confirmare pe plan intern. Pustai a părut de acord, menajînd surprinzător cîţiva jucători de bază. Pe teren însă, lucrurile s-au încins rapid. Avram (5) şi Sînmărtean (16) au consemnat singurele faze din prima repriză, cu şuturi peste poartă de la marginea careului.

În rest, o gherilă nemiloasă la mijlocul terenului în care singura victimă a fost fotbalul. N-au lipsit protestele, înjurăturile, reglările de conturi. Fluierat la fiecare atingere de balon, Sînmărtean a răspuns cu o pasă de efect pentru Wesley. Ameţit, Zarko Markovici a intervenit de lîngă brazilian cu un lob care l-a bătut pe Vîtcă. 0-1, după un autogol comic. Colţescu a completat un puzzle des întîlnit în Liga 1. Lipsea, nu-i aşa, decizia controversată? Papp a văzut uşor al doilea galben, în prelungirile primei reprize.

I-a salvat Bud
Hizo a scos un atacant pentru un stoper, iar Pustai a mutat în sens invers: Bud a intrat în locul lui Markovici. Startul reprizei secunde le-a aparţinut tot oaspeţilor. Wesley (48), din poziţie centrală, l-a iertat pe Vîtcă, iar Sînmărtean (51) a nimerit transversala cu un şut din lovitură liberă. Pustai a băgat în teren toţi jucătorii ofensivi pe care-i mai avea pe bancă, iar asediul Mediaşului a spart reduta lui Cerniauskas în final. Frăsinescu a reluat în forţă, iar Bud a pus latul pentru 1-1, de la marginea careului mic (82). Vasluiul a avut timp pentru a da replica, dar Wesley, Jovanovici şi Adailton au ratat din poziţii excelente.

VEZI MAI JOS VIDEO CU FAZELE DE LA MECI!

"Colţescu ne-a făcut praf! Din cauza lui am pierdut două puncte importante! Ambele «galbene» au fost acordate cu mare uşurinţă, două faulturi banale! E hoţ de buzunare! Unul de la Spitalul 9, ar fi arbitrat mai bine!"
Adrian Porumboiu, patron Vaslui

Gaz Metan 4-2-3-1
82. Vîtcă    5
85. Frăsinescu     6
19. Fl. Lazăr    5
13. Sg. Muth    5
# C. Petre, 64    6
25. Z. Markovici    3
# 7. Bud, 46    7
21. Cr. Todea (cpt.)    6
6. Bozeşan    4
14. R. Avram    5
15. Hoban    6
22. Pîrvulescu    5
27. Vitinho    5
# 10. Bawab, 57    6
Antrenor: Cristian Pustai
Rezerve: Pleşca, Buzean, R. Zaharia, Breeveld

FC VASLUI 4-2-3-1
12. Cerniauskas    5
20. Milanov    6
3. Papp    5
26. Farkas    5
11. Milisavljevici    6
23. Pavlovici    6
5. Zmeu    5
# 77. P. Jovanovici, 82
10. Adailton    6
80. Wesley (cpt.)    6
18. L. Sînmărtean    7
9. Yerro Bello    5
# 21. I. Balaur, 46    6
Antrenor: Viorel Hizo
Rezerve: Puia, Ad. Gheorghiu, Hugo Luz,  R. Costin, Gladstone

Cartonaşe galbene: Z. Markovici (27), Hoban (50), Bud (76), C. Petre (79), Todea (83), Bawab (88) / L. Sînmărtean (29), Papp (32, 45+1), Adailton (55), P. Jovanovici (90+3)
Cartonaşe roşii: Papp (45+1)
Arbitru: S.Colţescu (Craiova) - 4. Asistenţi: O. Şovre (Oradea) - 6, M. Iliescu (Craiova) - 6.
Stadion Gaz Metan
Spectatori 1.000

Cu buzunarele goale
Jucătorii Gazului Metan sînt nemulţumiţi de faptul că în acest sezon nu au văzut nici un ban, nici din salarii, nici din primele de joc şi nici bonusul pentru participarea în Europa League. Valoarea restanţelor se ridică la aproximativ 14.000 de euro pentru fiecare titular. Oficialii grupării medieşene le-au promis fotbaliştilor că le vor onora drepturile financiare înaintea confruntării cu Rapid, de peste două săptămîni.

4 jucători menajaţi
În mod surprinzător, tehnicianul Cristian Pustai a decis să îi menajeze aseară pe patru dintre titularii obişnuiţi ai echipei. Principalii marcatori ai medieşenilor, mijlocaşul Thaer Bawab şi vîrful Cristi Bud, alături de unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon, mijlocaşul Ciprian Petre, şi închizătorul Nicandro Breeveld au început jocul cu Vasluiul de pe banca de rezerve.

INBOX
- Vasluienii au cerut penalty în minutul 12. Wesley a lovit prost o minge care a atins apoi mîna lui Hoban. Jucătorul medieşean n-a avut nici o intenţie să joace balonul, fiind cu spatele la fază.
- Markovici a fost avertizat în minutul 27, însă numai după protestele lui Hizo. Colţescu a părut iniţial că nu are de gînd să-l sancţioneze pe sîrb, dar a fost pînă la urmă impresionat de gesturile energice ale antrenorului oaspeţilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gazistu
gazistu  •  13 Noiembrie 2011, 10:12

nici NOI NICI EI NAM JUCAT MARE LUCRU...... acum ce sa zica si hizo, na putut sa ne dea 1 gol, ca ni lam bagat noi in poarta si acum zice ca e furat, sa fi marcat 3-4 goluri si atunci sigur nu mai avea nimic de comentat

haxor
haxor  •  08 Noiembrie 2011, 11:15
Postat de florin_99 pe 08 Noiembrie 2011, 08:59

am uitat:ca de obicei UN TITLU DE PROST GUST.cine esti tu,ala ce ai scris articolul,sa dai verdicte? "i'a papat coltescu"- pe langa exprimarea de gradinita,tot articolul este o lauda a performantelor vasluiului.si mai ales ne spui parerea ta,parere pe care trebuie sa o luam ca fiind cea reala? cine esti tu ? cine a platit articolul? sau este din vechi? toti analfabetii au ajuns sa scrie iar noi citim ca "prostii" aberatiile unor inculti.

nu aveti nici un punct in LC, ...deci pliscu mic fata de moldovenii de la Vaslui! ;-))

bosslife
bosslife  •  08 Noiembrie 2011, 09:49

am fost la meci i s-a vazut clar cum vasluiul a fost dezavantajata.... nu mai e nimic de spus decat "dinamo va fi campioana din butoate"

Vezi toate comentariile (17)
Comentează