FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Când îl pot vedea dinamoviștii titular pe Darko Velkovski » Mesajul nord-macedoneanului: „Atunci voi fi sută la sută” + Ce mutări urmează

Fundașul Darko Velkovski (28 de ani) a debutat pentru Dinamo în amicalul pierdut contra lui Charleroi, scor 2-6 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Fundașul Darko Velkovski (28 de ani) a debutat pentru Dinamo în amicalul pierdut contra lui Charleroi, scor 2-6 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 08:30 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 08:40

Darko Velkovski, 28 de ani, a debutat pentru Dinamo, dar răsufla greu după o jumătate de oră în care a evoluat după o pauză de 7 luni. Cel mai devreme de a fi o soluție pentru primul 11 este la derby-ul cu Rapid, de pe Arena Națională, din etapa a doua a lui 2024.

Dinamo a efectuat, momentan, un singur transfer în acest mercato, stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, 28 de ani, însă în această săptămână speră să rezolve măcar alți doi fotbaliști.

Liniștea dinaintea furtunii! Ilustrate din Antalya pentru „câini”, ultimul week-end chill al lui Dinamo
DINAMO
Liniștea dinaintea furtunii! Ilustrate din Antalya pentru „câini”, ultimul week-end chill al lui Dinamo

Unul ar fi portarul Eduard Pap, 29 de ani, care tocmai și-a reziliat cu Gyor, așteaptă să intre în posesia actelor și să primească oferta scrisă de la Dinamo, fiindcă, așa cum a informat GSP.ro, ardeleanul este pe lista "câinilor", iar el ar fi de acord să îmbrace tricoul alb-roșu. 

7puncte desparte Dinamo de primul loc ce duce la baraj, ocupat de Poli Iași, bucureștenii fiind la 8 puncte de primul loc ce oferă salvarea directă, ocupat de UTA

O a doua mutare este aducerea unui vârf, din străinătate. Andrei Nicolescu, administratorul special, așteaptă o confirmare în acest sens de la unul dintre mulții atacanți contactați.

Darko Velkovski mai are nevoie de două săptămâni: „Momentan, sunt la 60-70 la sută din capacitate”

Darko Velkovski a jucat în ultima jumătate de oră a amicalului cu Charleroi (2-6), meci care a marcat finalul stagiului din Antalya. A răsuflat greu după debutul în tricoul ”câinilor”, s-a resimțit faptul că ultimul meci oficial în care a evoluat a fost în luna mai 2023, într-o partidă Al-Ettifaq - Al-Nassr (1-1), în care a evoluat contra lui Cristiano Ronaldo.

După meci, internaționalul nord-macedonean a transmis că este la 60-70 la sută din capacitate, conform propriei declarații. Pentru etapa de sâmbătă, de la Ploiești, cu Petrolul, nu intră în calculele pentru titularizare. În principiu, Zeljko Kopic are de gând să joace cu trei fundași centrali în linia defensivă, Lucas - Patriche - Homawoo.

48de selecții are Velkovski la naționala nord-macedoneană, având și 3 goluri

Abia pentru etapa a doua din 2024, Velkovski tinde să devină o soluție pentru primul 11. I-ar putea lua locul internaționalului togolez Homawoo. Darko ar putea intra direct titular cu Rapid, pe Arena Națională, dacă totul va funcționa conform planurile lui Kopic.

În maximum două săptămâni, voi fi la capacitatea maximă. Am găsit un club bun, cu oameni și jucători care au o mentalitate pozitivă.

Darko Velkovski, fundaș Dinamo

VIDEO Darko Velkovski, declarații după ce Dinamo a pierdut în fața belgienilor de la Charleroi, scor 2-6

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Brazilianul care a revenit în România să lupte pentru play-off: ”„Ce mi-a plăcut cel mai mult? Sarmalele!” » Amuzat, a povestit câte poate mânca

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Că așa e-n fotbal! În urmă cu 10 ani i-a năucit, acum vechii rivali sunt amici. Imagini din Antalya la meciul FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  15 Ianuarie 2024, 22:44

Nu stiam ca locul 15 e ultimul

UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  15 Ianuarie 2024, 15:09
Postat de viola_sempre pe 15 Ianuarie 2024, 11:42

Atentie, inca un gigist gretos sub acoperire! Mai e unul care are sigla lui UTA, dar cand joaca 10 10sb cu UTA ii injura pe aradeni

Ai raspuns fara niciun fel de legatura cu sjbiectul, asa cum fac cainii cand sunt pe ultimul loc.

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Ianuarie 2024, 15:09
Postat de calinescu_ pe 15 Ianuarie 2024, 09:34

Va rugam nu mai dati stiri despre DINAMO pana nu pleaca NICOLESCU de la club. Atata incompetenta nu cred sa existe in fotbalul romanesc.

alt prostovan care cere sa plece un acționar.. ba, ai bani sa cumperi acțiunile lui Nicolescu ?..dinamovistul care nu e fudul, parca nu e prost destul..!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează