FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA 2-0

Venirea lui Dani Coman îl sperie pe "Pepe" » "Bornescu e pierdut"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2010 00:00

Oameni de la Craiova care îl cunosc bine pe Mircea Bornescu avertizează că goalkeeper-ul nu va face faţă psihic concurenţei cu Dani Coman.

"Sosirea lui Dani Coman îl va distruge repede pe Bornescu!", îi asigură pe giuleşteni persoane din anturajul Universităţii Craiova, echipă unde goalkeeper-ul a stat 4 sezoane. 

Oltenii prezintă situaţii similare din perioada alb-albastră a portarului de 30 de ani, cărora acesta nu le-a făcut faţă: "Cînd a trebuit să-l luăm pe Glen Moss la Universitatea în 2006, înainte să semneze cu Dinamo, Bornescu parcă a înnebunit! S-a certat rău cu Adrian Mititelu, i-a spus că nu are nevoie de concurenţă şi să aleagă, ori pe el, ori pe neozeelandez! Pînă la urmă, Mircea a avut cîştig de cauză".

Un alt episod s-a petrecut vara trecută: "Supărat din cauza ratării obiectivului pe ultima sută de metri, Mititelu le-a spus jucătorilor că nimeni nu mai are statut de titular. I-a zis lui Mircea că dacă nu accepta concurenţa cu Lung junior, e liber să plece. Bornescu s-a simţit lezat şi a ales apoi să plece. Nu poate accepta gîndul că cineva îi suflă în ceafă şi că ar putea să devină numărul doi. Aşa, clachează psihic".

Pepe a fost deja anunţat că în eventualitatea unei oferte bune, va fi lăsat să plece.

Sondaj rapidisti.ro:
Pe cine vrei în poartă?
Bornescu 79,43 %
Coman 20,57 %
Total: 7080 voturi

"Deocamdată, Coman nu e pregătit să intre în primul <11>. Nu e nici o presiune pe Bornescu! Va fi titular cine se antrenează mai bine, nu mă interesează cum îl cheamă!"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

500.000 de euro e preţul fixat de Rapid lui Bornescu, portar ce a venit liber de contract în Giuleşti în toamna lui 2009

250.000 de euro e salariul lui Coman la Rapid, cu 70.000 mai mare decît cel al lui Bornescu

Veronezi: "Daţi-mi drumul!"
Gustavo Veronezi (28 de ani) vrea să plece la două luni de cînd a semnat cu Rapidul, supărat că nu i s-a dat o şansă ca titular nici măcar în intervalul de timp în care Mihai Roman a fost accidentat. "Nu mă simt apreciat şi nici nu m-am acomodat cum aş fi vrut", i-a spus fotbalistul de bandă dreaptă lui Marius Şumudică. Veronezi a bifat doar 7 minute în primele 5 etape şi ar putea reveni la grecii de la Kerkyra, care îl vor înapoi. Rapid vrea în locul lui un jucător din Portugalia.

>> Dinu Gheorghe: "După primele 5 etape mi-a plăcut integral jocul echipei cu FC Vaslui şi faptul că am reuşit egalul propus la Urziceni, la meciul de adio în Liga 1 al Unirii".
>> "Am dovedit că la Mediaş a început o nouă etapă şi sper să confirmăm faptul că sîntem pe un drum bun. Luaţi <1 solist> cu Rapid!", a anunţat directorul general al lui Gaz Metan, Ioan Horoba, înaintea meciului de vineri.
>> Gaz Metan a anunţat preţurile biletelor pentru partida de la Sibiu. Cele mai ieftine tichete sînt la sectoarele B, 30 de lei, iar cele mai scumpe, la sectorul C, 50 de lei.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
mititelutzu
mititelutzu  •  27 August 2010, 00:08

sa le aduc aminte 'oamenilor de la craiova'ca odata cu plecarea lui bornescu echipa lui miti s-a dus de rapa? nu si-au revenit nici pana acum! cat despre venirea lui coman......dinu vama nu-si uita rudele si camarazii de blaturi!!!prietenii stiu de ce!

ill7ven
ill7ven  •  25 August 2010, 09:52

asta e stire?de unde stiti voi cat de pierdut e bornescu? iar pipaiti oua sub pretexte?

scorpi_on
scorpi_on  •  24 August 2010, 23:01

cum nu mai prinde echipa? Bornescu e pe primul loc!!! Plus ca stirea e infloritura......eu de azi nu mai intru sa citesc nici gsp-ul nici pro-ul..numai online-ul....hai sa nu mai intram pe site-urile lor,hai sa pornim noi revolutia presei!!! sa vada ca ne-am saturat de atatea baliverne!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează