FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Venkov în locul lui Diabate

venkov
venkov

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

"Cîinii" se gîndesc deja să îl înlocuiască pe Zie Diabate, vîndut la Lankaran, echipă antrenată de Mircea Rednic

 

După ce au fost de acord cu cedarea lui Zie Diabate la Hazar Lankaran, dinamoviştii reiau discuţiile cu cei de la Litex Loveci pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare pe Mihail Venkov (27 de ani). Andone îl vrea pe bulgar şi fiindcă se teme ca nu cumva Pulhac să fie vîndut în străinătate şi să rămînă fără nici un fundaş stînga.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
cornelbraila
cornelbraila  •  24 Iulie 2010, 17:02

Ba il iau pe CARDOSO , ba pe bulgarul asta numai minciuni si vorbe toate echipele sau intarit noi "suntem omogeni" si strugurii sunt acri , si vindem ca avem deunde o sa faca echipa cu GANEA IONEL , ANDO SI TINTARU ca doar nu o sa le dea salariu degeaba

florinch
florinch  •  24 Iulie 2010, 16:04

Vrei sa castigi 75-100 $ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu mesajul LUCRU ACASA la adresa: [email protected]

vanbasten_85
vanbasten_85  •  24 Iulie 2010, 13:15

Eu spun ca n-avem nevoie de jucator de banda stanga.Ii putem pune pe Scarlatache sau pe Rus.Sau de ce nu, pe Curca?Si Curca e jucator de picior stang si s-ar descurca de minune in locul lui Pulhac."Nea" Ando, vopsitorul sef nu va prinde etapa a 10-a.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează