FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Verdict sumbru pentru Liga 1: "Românii sînt supraevaluaţi! Steaua defilează pentru că a strîns tot ce era mai bun"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 11:14

Ion Timofte, fostul jucător al lui Poli Timişoara, FC Porto şi Boavista, a analizat în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor situaţia fotbalului românesc.

Interviul-eveniment acordat de fostul mijlocaş poate fi găsit la chioşcuri în Gazeta Sporturilor de astăzi sau pe Gazeta Digital.

"De la an la an Liga 1 e în scădere. Jucătorii români nu mai au valoarea de altădată, deşi voi, presa, încercaţi să le ridicaţi cota. Românii sînt supraevaluaţi, iar străinii nu au calitatea care să ne permită să facem ceva în cupele europene.

Steaua defilează de doi ani pentru că a strîns tot ce era mai bun în ţară. La cum mi se arată mie campionatul, va face acest lucru şi în următorii 2-3 ani", a spus Ion Timofte pentru GSP.

Ion Timofte a evoluat timp de 9 ani în Portugalia, 3 pentru FC Porto şi 6 pentru Boavista, unde a cîştigat două titluri, două cupe şi două supercupe.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
vladone29
vladone29  •  08 Aprilie 2014, 14:24
Postat de daniaania pe 07 Aprilie 2014, 13:47

Eu am zis demult asta...Si ce folos ca Steaua ia campionatul si in UCL se face de ras..Avem un campionat foarte modest la aceasta ora...

Pai asta se intampla cand iti vinzi cei mai buni jucatori,eu cred ca altfel ar fi stat treaba cu russescu si chiriches in echipa....cred ca sti si tu cum am pierdut majoritatea meciurilor daca ai urmari meciurile stelei din ucl,apararea a fost dezastru!!! atac nu prea am avut,drept dovada,am prins ultimul loc in grupa....asa se intampla la majoritatea echipelor,daca isi vinde cei mai buni jucatori.

marianghencea
marianghencea  •  08 Aprilie 2014, 10:55

Steaua e peste toate celelalte echipe(???)nu pentru ca a adunat "toata floarea" ci pentru ca are cel mai bun antrenor pe care l-a avut tara asta. Nu cred ca in viata personala Reghe e fara pata dar nici nu ma intereseaza, vorbim doar de fotbal, unde el e singurul guru al generatiilor actuale de antrenori. Sa ma intorc "la floarea" de jucatori ai Stelei: toti ii lauda pe Tanase, Chipciu, Popa. Trei petarde. Daca fac 2-3 faze importante pe meci(uneori au noroc si baga minge-n poarta), in rest pierd mingea ca in curtea scolii si gresesc mai rau ca incepatorii plus ca rar au o viziune corecta a meciului sau se adapteaza conceptiei antrenorului. Uneori cred cu-adevarat in &qu

catalin931
catalin931  •  08 Aprilie 2014, 08:45

Jucatori buni mai sunt in Divizia 1, trebuie doar sa joace fotbal sa lase fitele. La Dinamo sunt vreo 3 jucatori de perspectiva Astra si Petrolul s-au intarit cu vedete gen Alibec Mutu sau Zicu la Timisoara cica a revenit palmaresul, deci fotbalul romanesc este in ascensiune. De curand Mitica de la Liga este cercetat, Burleanu il desfiinteaza pe Hagi s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează