FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste bună pentru "cîinii roşii" » Un titular cu oferte tentante va rămîne totuşi la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 23:12

Cosmin Matei, 22 de ani, va rămîne la Dinamo, anunţul este oficial. Turcii promiseseră 1,5 milioane ”cîinilor”, dar au preferat să dea dublu celor de la Fener pe mijlocaşul nordic.

Veste bună pentru Dinamo: Cosmin Matei continuă în Ştefan cel Mare. Veste mai puţin bună pentru Dinamo: a ratat un pot de aproape 1,5 milioane de euro, atît cît promiseseră, verbal, şefii lui Bursaspor că achită pentru a-l lua pe mijlocaşul de 22 de ani.

Joi noapte, conducătorii grupării de pe locul 8 din Super Liga s-au reorientat şi au transmis românilor că renunţă la a-l mai lua pe Matei, preferînd să-l cumpere pe suedezul Samuel Holmen, 30 de ani, pentru 3 milioane de euro. Au fost de acord să-i dea acestuia un salariu de 1,2 milioane de euro pe an. Matei ar fi avut 500.000 de euro în primul sezon, iar suma s-ar fi dublat în al doilea!

Pentru a linişti situaţia la Dinamo, mai ales că diverşi impresari îi propun pe fotbaliştii "cîinilor" în străinătate, oficialii grupării au anunţat ieri, public, că Matei, Lazăr şi Rotariu nu vor fi lăsaţi să plece în acest sezon de sub comanda lui Flavius Stoican.

"Lazăr, Matei şi Rotariu sînt deja la un club mare, la Dinamo, n-au de ce să plece. Rămîn să cîştige măcar un trofeu în Ştefan cel Mare. Cine încearcă să distrugă atmosfera bună de la echipă nu va reuşi" (Cristi Bobar, director sportiv Dinamo)

"Lazăr, Matei şi Rotariu nu pleacă nicăieri, cel puţin nu pînă anul următor. Ei vor rămîne la Dinamo şi vor juca în continuare pentru acest club, restul, ceea ce se spune, că ar putea pleaca la nu ştiu ce echipe, sînt doar intoxicări ale adversarilor noştri" (Dorin Irimia, purtător de cuvînt Dinamo)

Inbox
- Stoican: "Vrem şi sîntem obligaţi să facem 9 puncte din 9 posibile, printr-o victorie cu Tîrgu Mureş. Jucătorii mei n-au fiţe şi "harfe" în cap".
- Bărboianu, care joacă pe trei posturi, a fost desemnat de către Stoican drept al doilea căpitan al echipei, atunci cînd Vali Lazăr nu va fi pe teren.

629366-dinamo-tg-mures.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
zecs93
zecs93  •  09 August 2014, 16:19

Eram sigur ca era manevra aia cum ca 7 jucatori de la tg.mureseni s-ar putea sa nu joace, ii vad pe toti in prim 11 !!!

mihai231
mihai231  •  09 August 2014, 15:05
Postat de mihai231 pe 09 August 2014, 15:04

fratioare ai auzit ceea ce a zis Stoican:al capitan al lui Dinamo (cand V.Lazar non c'è, Barboianu, daca are atata incredere in el...eu nu l.am vazu cum joaca, probabil ca este bun.....

al doilea capitan al lui Dinamo( pentru ca am gresit prima data)

mihai231
mihai231  •  09 August 2014, 15:04
Postat de dinamo..mania pe 09 August 2014, 11:07

Nu era mai bine Rotariu in locul lui Barboianu??? Zic si eu

fratioare ai auzit ceea ce a zis Stoican:al capitan al lui Dinamo (cand V.Lazar non c'è, Barboianu, daca are atata incredere in el...eu nu l.am vazu cum joaca, probabil ca este bun.....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează