FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste de coșmar pentru Becali » Transferul lui Budescu poate cădea din cauza chinezilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2017 11:38

Deși Steaua părea favorită să îl transfere pe Budescu, mutarea la echipa roș-albastră ar putea cădea.

Mijlocașul de 27 de ani își negociază plecarea de la echipa Dailag Yifang, dar sunt șanse ca acesta să nu poată deveni liber de contract, așa cum își dorește. Totuși, negocierile ar putea cădea. Formația chineză a ratat promovarea în prima ligă și nu vrea ca Budescu să plece gratis, anunță TV Sport ro.

În aceste condiții, este greu de crezut că Becali va plăti chinezilor vreo sumă de bani, iar transferul ar putea să nu se realizeze în această iarnă.

1.000.000 €este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

Potrivit informațiilor GSP.RO, Becali îi oferă lui Budescu 200.000 de euro la semnătură și un salariu de 15.000 de euro lunar.

"Nu i-am promis lui Gigi Becali că mă duc la Steaua, dar i-am zis că-l sun indiferent de ce se va întâmpla. Când m-am întors din China, am vorbit mai întâi cu cei de la Dinamo. Ne-am întâlnit și am discutat, mi s-au părut niște oameni foarte în regulă. Am ales Astra pentru că îi cunoșteam mai bine pe cei de acolo.

Nu m-am gândit dacă voi rămâne sau voi pleca, pentru că nu au avansat discuțiile cu cei din China. Daca ei îmi vor spune că nu mai au nevoie de mine, atunci ma voi gândi ce să aleg" Budescu pentru Pro TV, pe 31 decembrie

Citește și:

Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
Superliga
Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
După Panduru, și Mihai Stoica schimbă televiziunea la Euro 2024 » A semnat și Reghecampf
Fotbal
După Panduru, și Mihai Stoica schimbă televiziunea la Euro 2024 » A semnat și Reghecampf
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”
Liga Campionilor
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (6)
431516447010175
Nuta Radu  •  03 Ianuarie 2017, 04:46

Gigi,dute la chineji si dale bani si ai rezolvat una din cele mai bune transferuri nu te mai lua dupa toate mustele ,budescu,lariesi taru este suficient,nu mai astepta ca pierzi tot.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2017, 15:57
Postat de timm pe 02 Ianuarie 2017, 11:45

GSP, Budescu are un salar de 2 milioane pe an in China, el nu va cere rezilierea contractului. Ca sa vina in Romania pentru 180.000 pe an???? Daca chinezii nu mai au nevoie de el, vor vrea rezilierea contractului si au de plata taxa de reziliere.

Atentie cu chinezii.Nu stiu ce salar are Budescu acolo ,dar e dictatura .Drepturile omului nu sunt respectate. Nu vad cum ii vor da un dolar nu milioane chinezii lui Budescu din moment ce nu joaca .

amicu
amicu  •  02 Ianuarie 2017, 14:48

Multumesc lui Dumnezeu ca am apucat sa traiesc vremurile in care mergeai al un meci de Divizia A intre doua echipe de la mijlocul clasamentului, cu stadionul plin si lumea care inca se inghesuia la porti cu 10 min inainte de meci. Meciuri jucate la mijlocul saptamanii, in miezul zilei cu stadioane pline. Imi pare rau ca fiu-miu doar din povesti o sa afle de ele.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează