FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Veste extraordinară pentru ACS Poli Timișoara, după ce Ionuț Popa avertizase că echipa s-ar putea retrage din Liga 1!

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 14:50

ACS Poli Timișoara are din nou motive să spere că va supraviețui. ANAF a aprobat în cele din urmă reeșalonarea datoriilor către stat pe trei ani de zile și a eliberat certificatul fiscal care permite teoretic clubului să obțină din nou finanțare de la autoritățile locale. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

ACS Poli ar putea beneficia în noile condiții de o parte dintre cele aproximativ 5 milioane de euro pe care bugetul Timișoarei le poate direcționa către sport.

Datoriile clubului se ridicau însă la peste două milioane de euro către stat înainte ca ANAF să pună sechestru pe tranșa de 700.000 de euro venită din drepturile TV. Dar din suma care ar urma să vină de la Consiliul Local Timiș nu se pot plăti aceste dări.

"Veste bună, ANAF Timiș ne-a comunicat că s-a aprobat eșalonarea pe trei ani ale datoriilor către stat ale clubului Poli și pe cale de consecință emiterea certificatului fiscal pe zero. Joi, 3 august 2017, voi supune la vot în Consiliul Local adoptarea de bani de la bugetul local fiind îndeplinite acum condițiile legale pentru acest demers", a anunțat Nicolae Robu într-o filmare video pe Facebook.

Edilul-șef l-a certat mai devreme public pe Ionuț Popa pentru declarațiile alarmante legate de soarta echipei. Nicolae Robu a susținut că el l-a dorit pe tehnician la Timișoara. Totuși, conform unor alte declarații ale lui Popa, Titu Bojin, fostul președinte CJT, l-a propus mai întâi pe banca lui ACS Poli.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează