FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Veste proastă: "China" lipseşte o săptămînă! Veste bună: poate juca în Antalya

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Amicalul de astăzi cu Tărlungeni a adus şi prima accidentare serioasă pe 2010 pentru Dinamo. Victima este Andrei Mărgăritescu, primul transfer din intermecato al roş-albilor.

Mijlocaşul defensiv a suferit o contuzie pe glezna dreaptă şi a părăsit accidentat terenul.

Problema este că fotbalistul de 30 de ani va lipsi aproape o săptămînă de la antrenamente, ca să se recupereze bine. Totuşi, din primele estimări, "China" va putea să joace în primele amicale din Antalya.

Plecarea în Turcia este prevăzută pentru ziua de joi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
zidane92
zidane92  •  23 Ianuarie 2010, 21:40

e bine in curand o sa ajungem sa facem petreceri cu lautari dupaun egal chinuit cu ultima clasata in a treia divizie din azerbaidjan sau liechtenstein to asa bah cu jocuri prin zapada si impins la masini si o sa ajungeti exact unde va duce mentalitatea asta manelista in tot ce se face la dinamo in divizia b

 •  23 Ianuarie 2010, 18:37

mi-a placut de talnar: el aduce lautarii sa le cante de alean fotbalistilor in poiana! bravos tantarule,titlul e si mai aproape. sincer, ai ramas tot cu mentalitatea de jucator...se aude cristi?

red_dog1982
red_dog1982  •  23 Ianuarie 2010, 17:53

BINE CA NU E CEVA MAI GRAV!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează