FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste proastă pentru Reghe » Alt jucător care nu e apt pentru meciul cu Pandurii

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 00:00

Laurențiu Reghecampf a fost informat ieri de staff-ul medical că marocanul Houssine Kharja nu poate juca cu Pandurii.

Vești proaste primite de antrenorul Stelei imediat după finalul antrenamentului de ieri dimineață de la Domnești. După ce Chipciu, Marica și Muniru sunt accidentați, în timp de Bourceanu e suspendat, Reghecampf nu-l va putea folosi în meciul de duminică seară nici pe Kharja. Acesta s-a accidentat și sunt șanse foarte mici să fie pe teren în partida cu Pandurii Tg. Jiu.

"A simțit dureri la picior și nu se știe dacă va juca. Va face un control pentru a vedea cât de gravă e accidentarea. Sperăm să fie doar o sperietură și să nu fie alte probleme", spun cei din staff-ul campioanei.

Miercuri seară, Ilie Dumitrescu îl lăuda pe mijlocașul de 33 de ani în studioul DigiSport: "Kharja trebuie să rămână la Steaua, să fie pus la punct fizic. Pentru mine este un mijlocaș sclipitor, care ar ajuta în momentul acesta echipa pentru Europa League. Are experiență! E la un alt nivel în momentul când intră în posesia balonului. Este un tip cerebral".

Kharja s-a accidentat grav în meciul din noiembrie anul trecut cu FCM Baia Mare în Cupa României, verdictul fiind ruptură de ligamente încrucişate, menisc şi ligament colateral extern.

"Am avut o accidentare gravă, sunt cinci luni de atunci. Să nu uitați că alţi fotbalişti se recuperează după 6-7 luni, iar eu am revenit după doar trei luni! Ar fi o prostie să spun că după trei luni am revenit la forma mea maximă, că pot juca la sută la sută din potențialul meu", spunea marocanul de 33 de ani în urmă cu câteva zile.

Kharja este jucătorul Stelei până pe 15 septembrie, dar contractul poate fi prelungit dacă echipa se califică în grupele Champions League sau Europa League.

"Kharja a fost accidentat, ştim cu toţii ce calităţi are, dar a trebuit să aşteptăm, să fim atenţi, astfel încât să nu rişte o recidivă"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

10.000 €este salariul lunar pe care îl are Kharja la Steaua, până acum nereușind să înscrie vreun gol în Liga 1

Cum va arăta Steaua cu Pandurii:

Fl. Niță - Enache, Varela, Tamaș, Toșca - Pintilii, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Bawab

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Aprilie 2016, 22:09
Postat de kilimanjaro pe 29 Aprilie 2016, 19:40

Popandaii tg.jiu fac parte din coperativa blatista. *** becali ca castiga meciul si daca ar juca cu echipa de gradinita, ca asa-i in fotbalul romanesc, *** conduce nu sportul.

ZI ZAU CU LIM MMBSA SCOOASA,LASA MINCIUNILE SI OCUPA TE DE ALTCEVA

kilimanjaro
kilimanjaro  •  29 Aprilie 2016, 19:40

Popandaii tg.jiu fac parte din coperativa blatista. *** becali ca castiga meciul si daca ar juca cu echipa de gradinita, ca asa-i in fotbalul romanesc, *** conduce nu sportul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  29 Aprilie 2016, 12:09
Postat de sibelius pe 29 Aprilie 2016, 10:33

"Kharja a fost accidentat, ştim cu toţii ce calităţi are, dar a trebuit să aşteptăm, să fim atenţi, astfel încât să nu rişte o recidivă" Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Stiu declaratia, dar am citi si declaratia lui Kharja, care a spus ca e ok...oricum, cu Marica a riscat...de ce nu a facuto si cu Kharja ? Dintr-o data, cind a vazut ca echipa nu joaca nimic, l-a folosit...Pentru mine, cel putin, e clar..reghe forteaza jucatorii care i pot aduce un beneficiu financiar. Si se crede atit de bun, incit pune interesul echipei pe locul 2. Acum i s-a cam infundat. Ca nu stiu cum o sa-i explice la Jiji ca nu o sa intre in grupe, nici macar la EL.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează