FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Veste tristă la o echipă din Liga 1! Șeful centrului de copii și juniori a murit azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 12:43

ACS Poli Timișoara a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că Adrian Stoicov, șeful centrului de copii și juniori al clubului, a încetat din viață. 

Fostul fundaș stânga avea cancer la plămâni și a pierdut lupta cu boala la doar 49 de ani. Vezi mai jos întreg mesajul postat de oficialii clubului. 

"Odihnește-te în pace, Adrian Stoicov! Adrian Stoicov (49 de ani), unul dintre cei mai importanți oameni din istoria clubului Politehnica Timișoara, a încetat astăzi din viață, în urma unei scurte, dar grave suferințe.

Adrian Stoicov, fundaș stânga, a fost unul dintre componenții de bază ai echipei Poli din anii 80-90, atunci când echipa ”alb-violetă” a eliminat Atletico Madrid, a remizat cu Real Madrid și a ajuns în 1992 în finala Cupei României.

Ulterior, Adrian Stoicov a fost antrenor secund și antrenor de copii și juniori la Politehnica Timișoara. Din 2012 încoace, a activat ca antrenor secund la ACS Poli, iar apoi a făcut parte ca tehnician la diferite grupe de vârstă în cadrul Centrului de Copii și Juniori.

Odihnește-te în pace, ”Bulgarule”! Nu te vom uita niciodată!", se arată pe pagina de Facebook a clubului bănățean. 

Cine a fost Adrian Stoicov?

Adrian Stoicov a evoluat în cariera de fotbalist pentru Politehnica Timișoara, Progresul București, CFR Timișoara, UM Timișoara, Inter Sibiu și Cetate Deva. A strâns 218 meciuri în Liga 1 și a marcat de 3 ori.

În sezoanele 1990-1991 și 1992-1993 a adunat 6 meciuri în Cupa UEFA, întâlnind Atletico Madrid și Real Madrid. Este pe locul 7 în clasamentul all-time privind prezențele în tricoul lui Poli, cu 189 de meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  15 Martie 2017, 18:34

Dumnezeu sa-L ierte....un om serios, un fundas pe care te puteai baza..cred ca e singurul din tara care a putut sa-l tina pe Lacatus "in lesa".

bogdany8
bogdany8  •  15 Martie 2017, 15:13

Dumnezeu sa-l ierte.

fangigi
fangigi  •  15 Martie 2017, 14:42

RIP

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close