FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA

Veste uriașă pentru nou-promovata ACS Timișoara » Poate folosi numele Politehnica și culorile alb-violete

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 09:22

ACS Poli Timișoara a promovat anul acesta în Liga 1, iar începînd cu noul sezon va putea folosi numele de Politehnica și culorile alb-violete, anunță primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

"Ceea ce vă prezint acum chiar este un cadou de ziua mea. În urma diligențelor făcute, administratorul judiciar al SC Politehnica 1921 Știința Timișoara&Invest, care are dreptul de utilizare a numelui Politehnica, a culorilor alb-violet și alb-negru și a palmaresului istoric al Politehnicii Timișoara - această societate comercială a fost a lui Marian Iancu, care acum este în administrație judiciară -, deține dreptul de utilizare asupra acestora încă un număr mare de ani și a transmis astazi (joi - n.r.) o scrisoare", a spus Nicolae Robu, conform Mediafax.

În scrisoarea la care face referire Nicolae Robu se arată că formația de pe Bega va putea folosi numele Politehnica Timișoara, culorile alb-violet și alb-negru, precum și palmaresul.

"Cred că această știre, alături de cea care s-a învechit deja, că echipa noastră, noua Poli este promovată în Liga I, produc împreună o mare bucurie iubitorilor de fotbal. Așadar, vom juca în alb-violet. A fost un cadou care m-a mișcat profund, pentru că niciodată nu mi-am ascuns pasiunea, unii spun prea mare, pentru fotbal", a mai declarat primarul Robu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
cosminracila
cosminracila  •  29 Mai 2015, 23:48

daca au luat palmaresul lui Poli e un lucru spectatori!Fanii trebuie sa se intoarca alaturi de echipa cum au fost si acum 10 ani

776672819097103
Petro Burgener  •  29 Mai 2015, 22:24
Postat de buzucm pe 29 Mai 2015, 21:48

care palmares, a lui rocar bucuresti? adevarata poli este pe la zambon. pasionat de fotbal? ***

Nu Rocar, Fulgerul Bragadiru!

buzucm
buzucm  •  29 Mai 2015, 21:48

care palmares, a lui rocar bucuresti? adevarata poli este pe la zambon. pasionat de fotbal? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează