FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Vestea momentului la FCSB » New-entry în lot: se alătură echipei după o „expediție” de 9.000 de kilometri!

Siyabonga Ngezana se va alătura curând colegilor aflați deja în cantonament / foto: Ionuț Iordache (GSP) +39   FOTO
Siyabonga Ngezana se va alătura curând colegilor aflați deja în cantonament / foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , , - Publicat vineri, 30 iunie 2023 19:47 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 20:25

Veste excelentă primită de FCSB vineri după-amiaza: stoperul Siyabonga Ngezana, care nu s-a alăturat încă lotului, a primit viză de muncă și va ajunge în cel mai scurt timp în cantonamentul din Olanda.

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează

Ngezana n-a făcut parte inițial din delegația deplasată de vicecampioană la Apeldoorn, întrucât el aștepta viza pentru spațiul Schengen. Din informațiile GSP, sud-africanul a primit în cele din urmă viza și va ajunge sâmbătă sub comanda lui Pintilii și Charalambous, după un zbor de 11 ore pe ruta Africa de Sud - Olanda. 

Ngezana va avea de parcurs, în total, 9.000 de kilometri pentru a ajunge în cantonamentul din Olanda, pe ruta Johannesburg - Amsterdam - Apeldoorn. 

A Bola anunță: FCSB se bate cu 3 echipe din Portugalia pentru un fundaș: „Marea descoperire din România, seamănă cu vedeta de la Porto”
MERCATO
A Bola anunță: FCSB se bate cu 3 echipe din Portugalia pentru un fundaș: „Marea descoperire din România, seamănă cu vedeta de la Porto”

Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul FCSB

Transferul lui Ngezana era rezolvat încă de pe 15 iunie. Formalitățile au durat mult și din cauza faptului că fundașul a primit cu întârziere cazierul judiciar la el în țară, o procedură extrem de greoaie în Africa de Sud.

Dificultățile pe care le-a întâmpinat FCSB au fost cauzate și pentru că Siyabonga nu a fost niciodată plecat din Africa de Sud în Europa. El a evoluat exclusiv pentru clubul din Johannesburg de la care Becali l-a cumpărat.

Aproape sigur, la primul meci amical, cu Anderlecht, care se va disputa sâmbătă după prânz (14:00), FCSB va avea doar două soluții ca fundași centrali, din rândul jucătorilor de la prima echipă, fără a fi luați în calcul juniorii. E vorba despre Dawa și Haruț. Ceilalți doi stoperi cu care echipa terminase sezonul precedent, Tamm și Cristea, au fost lăsați să plece.

FOTO. Imagini de la ședințele de antrenament efectuate de FCSB în Olanda

+35 FOTO

FCSB, activă pe piața transferurilor

FCSB i-a adus, până acum, pe Siyabonga Ngezana, stoper sud-african de la Kaizer Chiefs, Alexandru Băluță, mijlocaș liber de contract după despărțirea de maghiarii de la Akademia Puskas, și pe Damjan Djokovic, mijlocaș croat legitimat ultima oară la Al Raed, în Arabia Saudită, unde a lucrat cu Marius Șumudică.

VIDEO Interviu cu Damjan Djokovic: „Aveam nevoie de o provocare nouă”

Citește și alte știri despre FCSB:

A Bola anunță: FCSB, pe urmele unui fotbalist din Liga 1 » Concurență din Portugalia

A renunțat de bunăvoie la vacanță și a venit în cantonamentul lui FCSB

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
mr90
mr90  •  01 Iulie 2023, 07:47

O sa-l regrete mult pe Tamm ...

dacia_berlina
dacia_berlina  •  30 Iunie 2023, 23:02
Postat de Banila13 pe 30 Iunie 2023, 21:38

Și iaca după 5 ani de căutări și promisiuni ne-am ales cu Harut și Dawa fundași iar in prima etapă Compagno nu are drept de joc la Craiova si iar jucam cu 3 in minus .Jiji mai poți aduce un fundaș sau un mijlocaș dreapta dar nu centrali sau atacanți.

O sa fie ca pana acuma... Da 2 fundasi centrali afara si pana gaseste vreunul liber de contract mai trec 5 etape; pana se acomodeaza cu echipa, inca 5 etape... Si sezonul e ratat dupa nici o luna. Da, clar, e posibil sa aduca o extrema stanga polivalenta, care poate juca si fundas dreapta la nevoie, si poate si portar; in felul asta, cu un transfer acopera 3 posturi; asa e obiceiul la Becali si Stoica.

Banila13
Banila13  •  30 Iunie 2023, 21:38

Și iaca după 5 ani de căutări și promisiuni ne-am ales cu Harut și Dawa fundași iar in prima etapă Compagno nu are drept de joc la Craiova si iar jucam cu 3 in minus .Jiji mai poți aduce un fundaș sau un mijlocaș dreapta dar nu centrali sau atacanți.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează