FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - FC BRAŞOV, DUMINICĂ, ORA 15:30, ÎN DIRECT PE DIGI SPORT, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

”Stegarii”, decimaţi înainte meciul cu Chiajna » Braşovenii fac deplasarea fără şase jucători

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2015 14:08

Concordia Chiajna și FC Brașov se întîlnesc duminică de la ora 15:30 într-un meci din cadrul etapei cu numărul 24. Partida va fi transmisă în direct de Digisport și Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Brașovenii vin după o victorie în campionat împotriva celor de la Dinamo, 1-0, dar se confruntă cu probleme serioase de lot. "Este un prim meci foarte important, dintr-o serie de patru în care întîlnim contracandidate la retrogradare. Din păcate, meciul cu Dinamo și amicalul cu Astra au lăsat urme în lotul nostru. Nu în vom putea folosi pe Zlomislic, Moraru și Străuț, cu probleme medicale, iar Bencun este suspendat. Aganovic este și el incert, iar Novak a reînceput antrenamentele, dar vine după cinci săptămîni de pauză", a declarat tehnicianul croat, care a mai adăugat că Marius Șumudică are un avantaj în fața sa, prin prezența in lotul Concordiei a foștilor "stegari" Grigorie, Madeira, Vagner și mai nou, portarul Marinescu.

Lokica a comentat și pe tema gazonului artificial pe care elevii săi vor evolua duminică: "E diferit, într-adevăr, dar toate echipele joacă acolo, așa că va trebui să ne adaptăm și noi. Ne-am pregătit pentru acest lucru antrenându-ne în mare parte, în această săptămînă, pe terenul nostru artificial de la Baza ICIM".

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează