FOTBAL  »  Superliga  »  GSP.RO TE PROVOACĂ

Vezi 5 motive pentru care Dinamo nu va reuşi să bată în derby!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

gsp îţi prezintă 5 cauze care ar putea să o împiedice pe Dinamo să se impună în Derby de România. Eşti de acord?

1. Problemele din defensivă. Au trecut 10 etape, dar Ioan Andone pare să aibă capacitatea de a-şi responsabiliza apărarea. Chiar dacă a operat modificări pe benzi şi a reuşit achiziţionarea unor fundaşi laterali cu experienţă, lucrurile nu par să funcţioneze aşa cum tehnicianul îşi doresc fanii alb-roşii. Mai mult, schimbările dese operate în linie şi forma slabă pe care au arătat-o Garat şi Moţi în ultimele săptămîni nu oferă credibilitate axului central, considerat punctul vulnerabil al lui Dinamo în debutul stagiunii.

2. Instabilitatea financiară. Chiar dacă preşedintele executiv Cristi Borcea a anunţat că restanţele s-au plătit şi că jucătorii nu mai au nici un motiv să nu fie concentraţi 100% la meci, lucrurile par să nu stea întocmai. Ioan Andone a făcut în mai multe rînduri referiri la dificultăţile materiale din Ştefan cel Mare, iar jucătorii nu s-au ferit să recunoască impactul psihologic negativ pe care situaţia îl are asupra psihicului lor.

3. Neliniştea din vestiar. Derby-ul nu pare să fie un motiv suficient pentru ca ieşirile pe care le-au avut recent Adrian Cristea şi Ousmane N'Doye să fie uitate de grup. Înfrîngerile din ultimele etape şi-au pus şi ele amprenta asupra încrederii jucătorilor, care vor evolua sub presiunea rezultatului decisiv în derby de România.

4. Forma slabă a atacanţilor. Fără Andrei Cristea, suspendat după cartonaşul roşu primit în partida cu Oţelul, şi Liviu Ganea, nerecuperat în urma accidentării care i-a dat bătăi de cap în ultimele două săptămîni, Dinamo îl va avea pe Marius Niculae în primul 11 la derby. Atacantul nu traversează cea mai bună perioadă, acelaşi lucru putîndu-se spune şi despre Ionel Dănciulescu. Revenit de la Hercules Alicante în vară, Dănciulescu nu a marcat încă în alb-roşu.

5. Parcursul execrabil pe teren propriu. Dinamo are nu mai puţin de 3 înfrîngeri consecutive în Ştefan cel Mare, cu U Cluj (3-4), FC Vaslui (1-2) şi Oţelul (1-2), iar partida cu Steaua vine într-un moment tensionat. Ioan Andone a recunoscut că orice rezultat în afara victoriei le-ar compromite total şansele elevilor săi la titlu, mesajul fiind întărit de Cristi Borcea: "Nu mai putem să fim campioni dacă nu luăm 3 puncte duminică. E clar că nu mai avem nici o şansă, nici nu trebuie să ne gîndim la altceva decît la un meci cîştigat contra Stelei".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
chiorul
chiorul  •  17 Octombrie 2010, 18:17

Ce inseamna sa fi sluga la cioban? Bai mizerii umane ce va intitulati ziaristi, cine a scris articolul asta, Razvan Rotaru oare? S-au v-a promis ca va da de baut, numai sa-i scrieti si lui un articol cu care sa se dea mare in fata behaitorului sef. JIGODII ORDINARE

inocentul_cta
inocentul_cta  •  17 Octombrie 2010, 17:34

nu pot decat sa ii doresc decat succes lui dinamo diseara,chiar daca sunt rapidist mi-as dori mult ca dinamo sa castige diseara sau macar sa faca un egal e o rusine ca gsp sa scoata asemenea mizerii despre dinamo,rapid sau oricare echipa inafara de steaua clar ca sunt niste slugi ale ciobanului,vazi daca copos sau borcea nu cotizeaza la gsp nu scriu nimik de bn despre aceste echipe rusine gsp-ului am incredere in dinamo si in andone demostreaza ca e un om de super calitate oriunde ar fi FZR

brod
brod  •  17 Octombrie 2010, 17:17

citiţi această declaraţie a lui balaj: "Preşdintele CCA, Vasile Avram, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, au explicat de ce Andrei Cristea poate evolua cu Steaua: pentru că arbitrul Cristi Balaj a notat în raport că nu a văzut bine faza şi că lasă la latitudinea Comisiei să ia decizia finală". comisia a luat decizia. apoi, s-a trezit că nu ţine, şi că steaua ar câştiga la t.a.s. atunci, l-au suspendat, dar au lăsat meciul la mâna arbitrului - fiul lui marius

Vezi toate comentariile (7)
Comentează