FOTBAL  »  Superliga  »  REVINE BOLONI ÎN ROMÂNIA?

Vezi ce a spus astăzi Boloni despre reîntoarcerea în fotbalul românesc!

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2010 00:00

Antrenorul Ladislau Boloni, ultima oară la Al Wahda, a vorbit astăzi despre o posibilă reîntoarcere în fotbalul românesc.

"În fotbal, am învăţat un lucru. Cînd eram la Sporting, marele Jardel a spus un mare adevăr şi nu l-am uitat.
În fotbal, totul se poate. Nu ştiu cînd şi unde voi antrena, de aceea afirm că în fotbal se poate orice", a comentat Boloni la sportro.

Apoi a continuat: "CFR Cluj a devenit o echipă-fanion a României şi acest lucru mă bucură. Cînd a cîştigat prima oară campionatul, i-am sunat pe preşedintele şi pe patronul clubului şi i-am felicitat. M-am bucurat pentru Ardeal şi pentru că titlul a ajuns în provincie după atîţia ani".

"Cred că fotbalul românesc trece printr-o perioadă mai dificilă, mai ales din punctul de vedere al echipei naţionale", a mai zis Boloni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mircea_klub
mircea_klub  •  05 Decembrie 2010, 00:30

://golden-sport.blogspot.com/2010/12/3-trofee-95-de-finaliste.html ://fotbalclub.blogspot.com/ ://blog.mysport.ro/mircea_klub/2010/12/05/3-trofee-95-de-finaliste/

cinva
cinva  •  04 Decembrie 2010, 23:58

Dragii mei GSP-işti, Boloni nu cumva o fi zis MARIO Jardel? Ia mai ascultaţi odată înregistrarea, şi bat pariu c-am dreptate...

napoca.republic
napoca.republic  •  04 Decembrie 2010, 20:03

Da d-le Boloni,ne vedem la Cluj ;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează