FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ŞI VASLUI SE LUPTĂ PENTRU UN NOU JUCĂTOR

Vezi ce jucător vor Steaua şi FC Vaslui! "Mă onorează propunerile din România" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

FC Vaslui este atentă la mişcările pe care le face Steaua în mercato. După ce l-a luat pe Sînmărtean şi negociază cu Leixoes pentru Pouga, Adrian Porumboiu este aproape să-i dea o nouă lovitură grupării din Ghencea.

Presa portugheză informează că cele două cluburi din Liga I îl urmăresc atent pe atacantul lui Uniao Leiria, Cassio, pe care îl vor oferta în perioada următoare. Brazilianul în vîrstă de 26 de ani s-a declarat onorat de interesul echipelor din România şi spune că este dispus să facă o schimbare în cariera sa.

"E mereu plăcut să fie interes pentru tine, să ţi se ofere contracte şi să ai oferte de la echipe care te plac. Au fost unele discuţii, dar acum mă concentrez doar pe ceea ce fac la Leiria.

Au fost momente mai bune, dar şi mai puţin bune în Portugalia pentru mine, sînt la vîrsta la care trebuie să fac un salt. Muncesc pentru ca cei din conducere să primească o ofertă bună atît pentru ei, cît şi pentru mine!", a declarat Cassio.

Cassio Vargas Barbosa, 26 de ani, este la Leiria din 2008, cînd a fost transferat de la Nacional Madeira.

Vezi un montaj cu cele mai reuşite faze ale lui Cassio!

Crezi că ar fi o achiziţie oportună pentru Steaua?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  19 Aprilie 2010, 08:53

ce am spus eu in comentarul precedent ca porumboiu e m...t apai asa e muist repede ce jucator vrea steaua il vrea si el.asta trebuie impuscat bagai-as p..a-n gat de taran,m-ie cel mai antipatc finantator din campionatul romanesc de fotbal

 •  18 Ianuarie 2010, 20:36

Cineva sa-i spuna lui Porumboiu ca se joaca-n 11.Vasluiul are deja cativa atacanti foarte buni,negociaza cu Pouga si vrea sa-l ia si pe asta,ce va face cu toti?...Poate mai da Stelei.

 •  18 Ianuarie 2010, 19:28

daca vreti atacanti uitati-va la Cupa Africii pe Natiuni..gasiti la alegere mult mai buni si mult mai ieftini,singura problema e ca sunt africani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează