FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - GAZ METAN, AZI, ORA 15:00, GSP.RO

Vezi cum arată stadionul pe care România vrea să dispute meciurile din 2010!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Acţiunea fanilor rapidişti face prozeliţi. Circa 150 de suporteri au dat în această dimineaţă zăpada la o parte de pe gazonul formaţiei Ceahlăul, pentru a-l face practicabil în vederea partidei de azi, cu Gaz Metan Mediaş, programat la ora 15:00, liveTEXT pe gsp.ro.

Terenul este semiîngheţat, dar bun pentru joc. În scurt timp se va deszăpezi şi pista de atletism, iar zăpada va fi luată doar de pe o parte a tribunelor, întrucît nu se aşteaptă o audienţă mare.

Fotbaliştii de la Gaz Metan s-au antrenat ieri pe teren sintetic, din cauză că suprafaţa de joc era impracticabilă.

După episodul Timişoara, unde jucători de la echipa naţională s-au plîns că nu au fost susţinut, tot mai multe voci de la FRF cred că România ar trebui să joace toate meciurile oficiale, pînă la inaugurarea viitoarei arene de la Bucureşti, pe stadionul din Piatra Neamţ, acolo unde tricolorii au fost mereu primiţi bine.

gsp.ro îţi oferă imagini surprinse în urmă cu scurt timp la Piatra Neamţ!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  12 Martie 2010, 16:00

Ce sa spun"Actiunea fanilor rapidişti face prozeliţi".Au mai fost zeci de cazuri inainte de asta dar toata lumea le-a considerat un lucru normal .Nu mai acuma am ajuns sa facem din ceva normal -SENZATIONAL-.Doar putorosii de la cluburile ministeriale curatau zapada cu soldati in termen sau puscariasi.La cluburile de rand acest lucru il fac de regula suporterii ,doar nu credeti ca cei 2 angazati ai clubului reusesc sa faca asta.

 •  12 Martie 2010, 15:28

asta e renumitul stadion pe care-l construiesc....????? Hahahahahahaha....Intradevar...liga 3-a in Anglia....aproape ca cel din Untrhaching...liga 2 germania...

duckzila
duckzila  •  12 Martie 2010, 15:11

ce stadion de divizia a 3a din anglia...jalnic cei la noi in tara

Vezi toate comentariile (15)
Comentează