FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vezi lista jucătorilor de care CFR vrea să scape în vară!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Lista jucătorilor care vor pleca în vară de la CFR Cluj conţine nume grele ca Sandberg sau Stăncioiu

CFR îşi pregăteşte strategia pentru campionatul viitor.

Lista jucătorilor care vor pleca în vară de la CFR Cluj conţine nume grele ca Sandberg sau Stăncioiu

CFR îşi pregăteşte strategia pentru campionatul viitor.

Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că jucătorii care au evoluat mai puţin pentru clujeni vor părăsi la vară echipa. "Cei care vor pleca sînt unii dintre jucătorii împrumutaţi şi cei care au jucat mai puţin", a spus oficialul liderului. Conform surselor Gazetei, pe lista neagră se află jucători ca Sandberg, Stăncioiu, Fredy, Oliveira, Ţurcaş, Gabriel Mureşan, Frunză, Ogbonna sau Adrian Anca. O echipă întreagă!

Suedezul Niklas Sandberg n-a reuşit să se impună la Cluj, cuplul Sousa - Cadu fiind preferat de fiecare dată cînd ambii au fost apţi de joc. Cel mai probabil, jucătorul nordic va părăsi Clujul la vară. Şi Gabriel Mureşan se află în aceeaşi situaţie. De altfel, jucătorul a ameninţat că va pleca dacă nu va reuşi să se impună în prima echipă. Mai mult, "vişiniii" caută un stoper de picior stîng care să betoneze axul central al defensivei lîngă Cadu. Un alt jucător important care are şanse minime să mai continue şi în următoarea stagiune este Eduard Stăncioiu, care n-a fost titularizat nici măcar o dată în 2008. Şi Ogbonna, atacantul chinuit de o serie de accidentări, va fi probabil cedat.

9 minute a jucat Ogbonna în actualul sezon
1 meci a fost folosit Fredy în 2007-2008
7 goluri în 10 meciuri a încasat Stăncioiu
23 de goluri a marcat Anca pentru CFR în Liga I

"Sîntem clar peste ei"
Secundul lui Andone, Romulus Gabor, crede că echipa sa se va impune lejer astăzi, dacă va trata cu seriozitate jocul cu Pandurii. "E o echipă destul de bine aşezată, agresivă, scurtă, care încearcă să comprime jocul. Au jucători de atac în formă ca Vasilache, Iordache, Piţurcă sau Păcurar. Dar, eu zic că dacă vom intra cu determinare, nu ne pot face probleme. Sîntem clar peste ei", a spus "Cangurul".

Trică: "Sînt în formă"
O victorie împotriva Pandurilor va fi recompensată de şefii clujeni cu 100 de milioane de lei vechi. "Cred că Pandurii e cea mai în formă echipă în acest moment. A mai fost Timişoara în primele etape, dar acum Pandurii joacă cel mai frumos fotbal. Dar şi CFR şi-a revenit după victoria cu Dinamo şi e pe drumul cel bun", a spus Eugen Trică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
 •  05 Februarie 2010, 14:10

dinamo va avea un retur fara greseala

 •  06 Aprilie 2008, 21:35

demysport punct ro demysport punct ro demysport punct ro demysport punct ro

 •  06 Aprilie 2008, 20:43

Stalin, scorul demonstreaza ca esti praf..

Vezi toate comentariile (37)
Comentează