FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA 1-0

Vezi primele celor din Urziceni pentru meciul cu Steaua! :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

Ialomiţenii au fost surprinşi de succesul împotriva formaţiei din Ghencea, aşa că la final jucătorii nu au avut cum să sărbătorească. Soluţia a venit de la un angajat al clubului, care a mers şi a cumpărat o navetă cu bere. "Am jucat pe o bere, la fel ca la meciul cu Vasluiul. Asta a fost prima de victorie", a explicat Maftei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
martinez1292
martinez1292  •  12 Septembrie 2010, 17:46

doamne majoritate dintre voi nu sunteti suporteri Steaua dece nu va duceti dupa piturca ca mizeria de dorel stoica daca tot il linget.i unde atat de mult daca iubea asa mult echipa ar fii ramas s dupa scandal,daca Steaua batea acum toata luema wow dumitrescu e cel mai bun sau nu mai ironizat ipe nimeni.

tytovici
tytovici  •  12 Septembrie 2010, 14:40

facea parte din intelegere rezultatul acesta am pariat pe el la scor coect 10 lei si am luat 110 lei

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Septembrie 2010, 14:18

@claustrofobus - cred ca ai scris acel mesaj dintr-o camera mica si inghesuita. Altfel nu se explica...Pe langa claustrofobie mai ai o boala specifica romanului: scenarita cronica. Deci...sa intelegem mai bine: noi am pierdut aseara meciul (umiliti in ultimul hal) ca sa facem blaturi cu alte echipe cand joaca Urziceniul cu ele? Multumesc ca ne-ai luminat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează