FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ARE PROBLEME CU FISCUL

Vezi strategia aplicată de conducerea lui Dinamo pentru a nu plăti obligaţiile către stat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Conform anchetaonline.ro, preşedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, şi ceilalti actionari au reusit, in ultimii cinci ani, sa fenteze plata sumei de 10 milioane de euro catre bugetul statului, avand girul sefilor de la Ministerul de Interne.

Clubul foloseste un mecanism simplu pentru a pacali Fiscul si Federatia Romana de Fotbal. Datoriile formatiei din Stefan cel Mare sunt inregistrate pe o firma, in timp ce echipa de fotbal a fost trecuta pe alta firma.

Pentru a nu plati obligatiile catre stat, actionarii de la Dinamo, in complicitate cu sefii de la Ministerul de Interne si cei ai Federatiei Romane de Fotbal, au infiintat doua societati cu acelasi obiect de activitate.

Initial, clubul a fost gestionat prin intermediul Asociatiei Clubul Sportiv ‘Fotbal Club Dinamo Bucuresti’ (creata in 1994), in care Ministerul de Interne a pus la bataie baza sportiva, iar investitorii au venit cu banii.

In 2001, este inregistrata SC Dinamo 1948 SA, unde actionari sunt prima societate si aceiasi investitori.
In prezent, cele doua societati functioneaza in paralel, insa rolurile lor s-au schimbat in timp. Din 2005, datoriile clubului sunt trecute in bilantul ACS FC Dinamo, in timp ce beneficiile pe Dinamo 1948.

In fiecare an, echipa de fotbal obtine licenta de la FRF, prezentand bilantul contabil al SC Dinamo 1948.

sursa: anchetaonline.ro

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
 •  13 Mai 2010, 06:25

DL-E BLAGA,CA SA ACOPERI O ASEMENEA MAGARIE CIND PENSIONARII ROMANIEI MOR DE FOAME SI LE MAI LUATI SI DIN PENSII,INSEAMNA CA ESTI UN CRIMINAL,HOTII SI BANDITII SE APARA INTRE EI,DL-E BASESCU NU VEZI CE FACE ACEST BLAGA ?DL-E BOC CE PAZESTI IN GUVERNUL ASTA?AVEM EVAZIUNE 40% SI NU SE IA NICI O MASURA ASUPRA ORGANELOR DE CONTROL,GARDA FINANCIARA,CURTEA DE CONTURI SI ALTELE,BINE CA LE DATI SALARII MARI SI VA APARATI FIRMELE,SUNTETI NISTE HOTI CEI CARE CONDUCETI ROMANIA

 •  05 Mai 2010, 20:05
Postat de pe 05 Mai 2010, 19:47

Hai nasule,sesizeaza fifa si uefa daca te tine...

e normal sa fie asa in o republica securista in care MAI este mai puternic decat in ceausism.Mamaligile de romani inghit orice. Poate doar daca iaa de la Bruxelles se vor sesiza mai e vreo speranta sa retrogradeze sau sa desfiinteze simbolul dictaturii comuniste DINAMO.

 •  05 Mai 2010, 20:00

Dlor ziaristi, daca asa ceva e tolerat de dv sau de alte surse de informare sunteti partasi la o nemernicie mai ceva ca in bolsevismul anilor 1917-1954(ma opresc aici caci in 1953 a murit Stalin)Felicit ziaristul sau sursele de informare ale acestui inimaginabil abuz tipic pt epoca NKVD.Rusine, acestor dictatori securisti ce si fac de cap in tara asta in plina epoca UE_NATO. Dinamo trebuie sa fie retrogradata sau pur si simplu desfiintata iar MAI sa fie epurat de kanalii securisto-comuniste

Vezi toate comentariile (34)
Comentează