FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Viaţa dincolo de gratii » Cum trăiesc Gigi Becali şi Mihai Stoica, la închisoare, parcursul Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 12:25

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre situaţia celor doi conducători ai grupării care au fost condamnaţi în acest an la închisoare, Gigi Becali şi Mihai Stoica.
"Din punct de vedere al stării de spirit este greu să fii fericit cînd eşti în închisoare. E evident că pe oricine afectează mersul echipei, mai ales că Mihai Stoica şi Gigi Becali sînt legaţi de echipă. Vorbesc cu ei de mai multe ori pe săptămînă. Destinele lor au fost legate de această echipă", a spus Valeriu Argăseală la Tribuna Zero.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat în Dosarele Valiza, Sechestrării şi Schimbului de Terenuri cu MApN. Mihai Stoica a primit şi el o pedeapsă de 3 ani şi jumătate în Dosarul Transferurilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Decembrie 2014, 13:00

Cum dracu sa vorbeasca ...”de mai multe ori pe saptamana..” ce aia sunt in statiune ?! Mananca bors ca de obicei argatul....!

juliusmad
juliusmad  •  16 Decembrie 2014, 15:31

al doilea articol, citit de mine, care a fost scris degeaba. primul articol, cel cu culorile galben-albastru, le-a dat apa la moara celor 4-5 frustrati care posteaza zilnic la articolele despre Steaua. la articolul numarul 2 nu sunt decat 3 frustrati....pana acum :))

kilimanjaro
kilimanjaro  •  16 Decembrie 2014, 14:31

Cand pierde steaua ,„fac dus” de suparare, cand castiga steaua, ”fac dus” de bucurie. Poate ramane vreunul gravid :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează