FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO 1-0

Victor Becali: "Antrenorul e vinovat dacă dinamoviştii au petrecut înainte de meci" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Victor Becali, impresarul FIFA, crede că antrenorul este vinovat dacă jucătorii lui Dinamo au petrecut înainte de derby-ul cu Unirea.

"E greu să vinzi jucători la Dinamo, ei nu valoarează 2-300.000 de euro. Moţi, de cînd a venit nu a avut meciuri foarte bune, dar nu se poate da vina pe el. Urziceniul a dat o lecţie de fotbal în prima repriză, au stat mai bine la toate capitolele. E normal ca Borcea să fie supărat pe antrenori şi jucători, le-a asigurat toate condiţiile. Antrenorul e vinovat dacă dinamoviştii au petrecut înainte de meci", a spus Victor Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  25 Mai 2009, 20:59

Lasa restaurantele ca astea fac parte din distractiile curente ale dinamovistilor.... Eu as vrea sa stiu cum l-a pedepsit antrenorul pe Simao pentru ca a scuipat la decizia acestuia de a-i da rosu! Daca Rednic nu a vazut, reluarile sunt pe site-ul gsp!

 •  25 Mai 2009, 20:12

Antrenorul e si paznic?Uite ca nu stiam asta... Eu cred ca voi sunteti vinovati,cei care ati intocmit CONTRACTELE,v-ati gandit doar la profit,partea cu performanta ati lasat-o in plata Domnului !!! ...va spune asta un stelist !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează