FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Derby de România » Piţurcă şi Dumitrescu îi fac observaţii lui Reghe! Un titular şi sistemul sînt problemele: "Asta e realitatea"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 martie 2014 18:36

Victor Piţurcă a contestat în această seară o decizie pe care a luat-o Laurenţiu Reghecampf în ultimele luni la Steaua.

Selecţionerul a discutat despre tinerii din echipa roş-albaştrilor şi consideră că Gabi Iancu a evoluat mai bine decît Nicolae Stanciu, chiar dacă Laurenţiu Reghecampf l-a preferat pe mijlocaşul venit de la Vaslui:

"Iancu a jucat mai bine decît Stanciu atît timp cît a fost introdus. A fost mai bun. Este şi mai puternic fizic. Antrenorul de acolo ştie însă mai bine, poate are probleme", a spus Piţurcă la Digisport.

Şi Gică Hagi a contestat alegerea lui Reghecampf în urmă cu mai multe luni: "Nu înţeleg de ce nu joacă Iancu, el a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor". Ruptura dintre Reghecampf şi Iancu a venit ca urmare a scandalului de la echipa naţională de tineret.

Victor Piţurcă şi Ilie Dumitrescu au comentat şi sistemul folosit de Reghecampf, cu un vîrf fals: "Eu rămîn la stilul cu atacanţi pentru că la echipa naţională nu poţi face experimente. Nu e la fel ca la echipa de club, la naţională trebuie să cîştigi fiecare meci", a spus selecţionerul.

Imediat, şi Ilie Dumitrescu a intervenit şi a explicat că au fost probleme cu acest sistem: "Chiar m-am gîndit, în afară de meciurile cu Chiajna au avut probleme. Cu U Cluj s-a schimbat sistemul după pauză, la fel cu Dinamo, cu Gaz Metan a jucat Piovaccari, iar cu Săgeata au fost probleme în prima repriză. Nu cred că va mai juca mult aşa".

"Da, asta este realitatea", l-a aprobat Piţurcă pe Dumitrescu.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (21)
dlq1
dlq1  •  30 Martie 2014, 13:53
Postat de rsalexander pe 27 Martie 2014, 22:38

Am vazut si-n seara asta ce joaca Iancu. Stanciu este clar peste Iancu..

in general toti cei care scrieti ca Stanciu e mai bun ca Iancu aveti dreptatea voastra !! DAR in meciuri grele, importante, se vede ceva anume ca Stanciu se pierde iar Iancu (daca este jucat) raspunde la comenzi atat cat poate el care nu e suficient jucat. Antrenorul Prodneubergreghensburg il joaca dupa cum crede el. iar pe Stanciu il joaca si atunci cand joaca prost!! Mai e ceva de adaugat ?

bogdared9
bogdared9  •  28 Martie 2014, 08:12

asta denota cat de mult se pricepe Piturca la alegerea jucatorilor...

tbone
tbone  •  28 Martie 2014, 08:04

Iancu de cand a intrat pe teren aseara nu a atins de 2 ori mingea, Stanciu a dat pasa de contratac la golul 4 lui Popica care i-a dat urechi marelui Grigore..... si a batut si lovitura aia libera la 2 cm de bara nici o visa Pufi, dar de ocazia aia iar nu vb nimeni, daca se termina 7-2 era un scor mai realist

Vezi toate comentariile (21)
Comentează