FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Victoraş Astafei are preferinţe surprinzătoare în privinţa viitoarelor destinaţii » Un amănunt neştiut din viaţa sa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 09:52

Eroul Petrolului Ploieşti din ultimele două etape, în care a înscris trei goluri, a vorbit despre planurile sale de viitor şi a dezvăluit faptul că nu e numai un bun marcator, ci şi un bun cîntăreţ.

Victoraş Astafei, 27 de ani, a dezvăluit echipa la care visează să joace, şi nu este vorba de celebrele Real Madrid sau Barcelona, ci de un nume mare din Franţa.

"Mi-ar plăcea să joc la Olympique Marseille. Îmi place istoria lor, îmi place spiritul de echipă, care m-a atras din prima clipă. Însă de curînd am un nou gînd. Îmi doresc să joc ori în SUA, ori în Japonia. Vreau să văd şi să cunosc alte zone şi alt mod de gîndire pe care îl poţi întîlni pe planetă", a spus Astafei pentru presalibera.net.

Fotbalistul "găzarilor" a dezvăluit un alt amănunt mai puţin ştiut de iubitorii fotbalului şi anume că acesta a cîntat într-o trupă cu un nume foarte interesant.

"Am avut o formaţie împreună cu vărul meu Adi, se numea 21grame. Am cîntat pe plan local şi a fost o perioadă foarte interesantă din viaţa mea. Încă mă gîndesc şi acum să scot o piesă. Cine ştie?! Am ales acest nume pentru că se spune că sufletul cîntăreşte 21 de grame", a adăugat Astafei pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  08 Octombrie 2014, 10:03

Inca un detaliu nestiut e ca pe vremea cand juca la Tg. Mures scria si poezii si le publica pe un blog

Vezi toate comentariile (1)
Comentează