FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - POLI IAŞI 1-0

Victoria Ceahlăului cu Poli Iaşi a încins lupta la matineu! » Unii respiră, alţii gîfîie

Ciprian Vasilache, Vasilache, Ceahlaul
Ciprian Vasilache, Vasilache, Ceahlaul

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Nemţenii nu renunţă la Liga I. Trupa lui Zoran Filipovici n-a făcut aseară un meci cine ştie ce, dar în cele din urmă a cîştigat trei puncte cît Pietricica de mari şi a mai luat o gură de oxigen. În plus, Ceahlăul a băgat-o şi mai tare pe Poli Iaşi în hora retrogradării.

Partida a fost slabă, de uzură, cu 8 "galbene". Gazdele au dominat teritorial prima repriză, dar raportul ocaziilor a fost 3-2 pentru ieşeni. Poarta lui Brăneţ a fost periclitată doar de Bădescu (1, 7), în timp ce oaspeţii au căutat golul prin L. Munteanu (6), V. Badea (31) şi G. Păun (41).

După pauză, Filipovici a forţat victoria şi a făcut o dublă schimbare inspirată în minutul 58. I-a introdus pe Edson şi pe Cebotaru, iar cei doi au impulsionat jocul ofensiv al formaţiei sale. Vasilache a dat lovitura (70) dintr-o acţiune pe care şi-a pus amprena şi Edson, după ce Mulisa (62, 67) se jucase cu inima lui Filipovici şi ratase din situaţii incredibile.

"Am cîştigat trei puncte imense, care ne menţin cu şanse reale în lupta pentru evitarea retrogradării"
Zoran Filipovici, antrenor Ceahlăul

"A fost un joc foarte slab, chiar nul! Ne-am afundat şi mai mult în subsolul clasamentului, situaţia devenit cu adevărat critică"
Petre Grigoraş, antrenor Poli Iaşi

"Nu problemele financiare au adus aici echipa, ci faptul că n-am respectat fotbalul. Începusem bine returul, dar ne-am pierdut pe parcurs"
Petre Grigoraş, antrenor Poli Iaşi

"Dacă am pierdut cu Ceahlăul, nu ştiu ce putem face etapele viitoare, cu CFR, Steaua şi Dinamo!"
Petre Grigoraş, antrenor Poli Iaşi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  03 Aprilie 2010, 12:41

din pacate pentru Ceahlaul s-ar putea sa fie prea tarziu...nici celelalte echipe din zona retrogradarii nu vor sta degeaba, au mai ramas 9 meciuri f. grele pentru nemteni: (acasa cu Timisoara, Astra, Craiova si Cfr Cluj), (deplasare cu Rapid, Alba Iulia, International Curtea de Arges, Vaslui si Urziceni). Cel putin 5 victorii si 2 egaluri si s-ar putea sa nu ajunga, plus ca trebuie sa depaseasca cu cel putin 1 pct. pe Pandurii si Poli Iasi care stau mai bine la rezultatele directe...

 •  03 Aprilie 2010, 10:33

D-l Zoran Filipovici de ce nu jucati cu 2 atacanti ca numai unu nu poate si sa centreze si sa dea si gol si zicetii lu VASILACHE SA dea drumu mai repede la minge .in restul e ok bafta in continuare si sa va ajute dumnezeu sa va salvati ca la Piatra acuma este si echipa si antrenor si nu mai vb de baza sportiva .

facceva
facceva  •  03 Aprilie 2010, 10:29

D-l Zoran Filipovici vrem 2 atacanti sa avem in teren ca numai nu poate si sa centreze si sa dea si gol.si inca ceva zicetii lu vasilache sa dea drumu mai repede la minge in rest totul e ok.fortza ceahlaul si doamne ajuta sa va salvati.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează