FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-3

Victoria cu Oţelul nu l-a liniştit pe Costel Gâlcă: "Nu zîmbesc, sînt obosit!"

Articol de - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 23:38

Costel Gâlcă nu s-a arătat entuziasmat de victorie şi spune că încă e afectat de eşecul de la Kiev. Finalul meciului a produs o scenă care îl caracterizează perfect pe Gâlcă.

Nu a afişat nici o urmă de bucurie, nici un gest, nimic!, chiar Selymes a fost cel care a zîmbit în momentul în care cei doi s-au îmbrăţişat. "De ce nu zîmbesc? Pentru că sînt obosit şi pentru că nu mi-a trecut supărarea după înfrîngerea de la Kiev, unde cred că puteam obţine mult mai mult. O să şi zîmbesc, dar cînd voi fi cu familia mea, nu aici", a spus Gâlcă.

Mult mai destinşi au fost elevii săi. "O victorie reconfortantă, care ne reface moralul după ce am păţit la Kiev, plus că ne-am şi relaxat. Avem linişte, cît timp sîntem pe primul loc e bine", a spus Sînmărtean, completat de Prepeliţă: "Am intrat motivaţi, am beneficiat şi de faptul că am avut superioritate şi ne-a fost uşor. Acestea sînt meciurile acelea pe care nu trebuie să le ratezi ca să nu-ţi complici viaţa în lupta pentru titlu".

13 stelişti la naţionale!
După victoria de la Galaţi, Gâlcă a aflat că va fi nevoit să se despartă pe parcursul următoarelor 10 zile de nu mai puţin de 13 jucători, care vor merge la diverse echipe naţionale: Arlauskis la Lituania, Varela la Insulele Capului Verde, Szukala la Polonia, Cojocaru şi Iancu la România sub 21 de ani, plus alţi 8 la naţionala lui Piţurcă: Luchin, Latovlevici, Prepeliţă, Sînmărtean, Chipciu, Tănase, Keşeru şi Rusescu.

În afara acestora 8, selecţionerul a mai convocat doar alţi doi fotbalişti din Liga 1, e vorba despre Lung junior şi Enache, ambii de la Astra. România va întîlni Ungaria sîmbătă seara, pe Arena Naţională, de la ora 19:00, iar pe 14 octombrie va juca împotriva Finlandei, în deplasare, de la 21:45.

"Cred că s-a văzut că sîntem obosiţi după meciul de la Kiev, dar am compensat cu experienţa şi am cîştigat uşor. Acum, toate gîndurile noastre sînt la meciurile cu Ungaria şi Finlanda" (Claudiu Keşeru, atacant Steaua)

"Am marcat, da, dar nu asta e treaba mea. Sincer, aş fi preferat să o bage în poartă Keşeru sau Chipciu, nu neapărat eu. Nu mai cred nimic cu ofertele din străinătate, îmi duc la bun sfîrşit contractul şi dacă mi se va propune o să continuu pentru că m-am simţit fantastic aici în toţi aceşti peste 4 ani" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close