FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 0-1

Victorie și nu prea! 3 semnale de alarmă după ultimul meci al Astrei

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 22:27

Trupa lui Șumudică a învins astăzi în deplasarea de la FC Botoșani, scor 1-0, însă nimic nu a convins la echipa lui Șumudică.

3 semnale de alarmă

1. Jocul dezamăgitor

Astra a început anul cu o remiză și o victorie, însă ce-i mai îngrijorător nu-i scorul, ci jocul echipei. Trupa lui Șumudică nu mai are ușurința necesară să ajungă la poarta adversă și nici pasele nu se leagă deloc. Pe lângă faptul că n-au reușit să creeze pericol în atac, Astra a fost dominată clar astăzi, Botoșaniul având zeci de ocazii, două bare și o posesie mult mai bună.

2. Steaua câștigă războiul mental

Se pare că lipsa lui Enache din angrenajul Astrei a contat foarte mult. După transferul acestuia la Steaua, n-a mai avut cine să "are" banda dreaptă. Înlocuitorul lui Enache, Boudjemaa, nu s-a ridicat deloc la nivelul actualului jucător al Stelei.

Pentru a menține războiul declaraților și a destabiliza atmosfera la Giurgiu, Steaua se dă interesată și de portarul Astrei, Silviu Lung jr. Deși Dani Coman spune că nu e nimic serios, o nouă telenovelă ar putea da din nou peste cap vestiarul.

3. Problemele lui Șumudică influențează jucătorii

Chiar dacă atât oficialii au dat asigurări că problemele cu pariurile ale lui Șumudică nu influențează jucătorii, nu același lucru se vede și în teren. Tensiunea se simte la Astra, atât pe bancă, dar și pe teren, iar izbucnirea lui Șumudică de la final, când a strigat din toți rărunchii și a provocat o nouă criză de isterie pe bancă arată câți nervi s-au acumulat la liderul Ligii 1.

6este nota primită de Șumudică pentru acest meci în Gazeta Sporturilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
zidane92
zidane92  •  20 Februarie 2016, 09:00

Noi de la Astra si Dinamo jucam "dezamagitor" dar castigam punctele ca sa aveti voi amaratii cu iq de operatori ecologici din redactia gsp ce analize "de exceptie" sa bagati la ziar, ii lasam pe cei de la fc holywood pitesti sa faca spectacol si sa aiba 20 de ocazii in blaturi de exceptie!

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Februarie 2016, 03:44

Destept acest jurnalist, nu am ce zice....A descoperit o tensiune in randul jucatorilor, atat in teren , cat si pe banca, si, toate astea datorita problemelor pe care le are Sumudica cu pariurile :)))) Bravo ma , esti perspicace ...nu zic ca esti stelist, sa nu se prinda userii :)))

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  20 Februarie 2016, 03:23
Postat de valyomanyd pe 20 Februarie 2016, 00:55

Oare cum o fi sa fii jurnalist si sa pui un titlul de articol , dupa ce o echipa castiga meciul..." Victorie si nu prea "....?????

:) SI O CONCLUZIE DE RAU MIROSITOARE.. FICISIBI CASTIGA RAZBOIUL MERITAT.. ASA CEVA.. CATA PRO HOSTIE POATE INCAPEA IN UNI

Vezi toate comentariile (31)
Comentează