FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 2-1

VIDEO 3 puncte din fanion » Voluntari s-a impus cu un gol din ofsaid, în prelungiri, 2-1 cu CFR

Articol de - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 00:00

CFR seamănă, într-un fel, cu FC Botoșani în acest campionat. Deși stă mult mai bine decât trupa moldavă, inconstanța e cuvântul de ordine în ultima vreme în Gruia.

În ultimele 3 etape, formația lui Miriuță a bifat un egal, o înfrângere și o victorie, deci orice variantă în partida de la Voluntari era plauzibilă.

Click aici pentru VIDEO!

Oaspeții au început în forță, au arestat mingea, iar Bud, unul dintre acei "unsung hero" ai campionatului, cum îi numesc englezii pe jucătorii buni, dar care nu prea primesc credit, a deschis balul printr-un șut lângă bară: 0-1!

Camora și ai lui au arătat un fotbal serios, calculat și lipsit de emoție în prima parte, timp în care amfitrionii nu lăsau deloc impresia că pot egala. Meciul îngheța treptat, deși soarele mai găsea puterea să mai încălzească gazonul bocnă de la Voluntari. Până spre final, cele două echipe s-au tatonat cu șuturi de la distanță, fără cine știe ce rezultate. Doar antrenamente de încălzire a portarilor.

Remontada Iliescu ;)

Show-ul a început în minutul 85. Tiago Lopes, care nu a avut deloc o evoluție sigură, l-a jenat pe Novac în careu, iar Găman a arătat punctul cu var. Mijlocașul gazdelor a știut să se înșurubeze pe lângă apărătorul portughez, iar Marinescu a transformat penalty-ul: 1-1!
Apoi a intrat în scenă Spahija. Fundașul croat de 28 de ani e un fotbalist cel puțin interesant, cu un fizic bun și cu simțul porții adverse bine dezvoltat. În primă fază, el s-a interpus între șutul lui Rus și poarta lui Bornescu, iar la ultima fază s-a înălțat în careul ardelean și a trimis în poartă: 2-1!

04 ofsaid

Clujenii au explodat și aveau dreptate: golul a fost dintr-un ofsaid evident, nesemnalizat de asistentul Dragoș Iliescu! Emoțiile încep pentru trupa lui Miriuță, iar cei de la Voluntari pot din nou să viseze. Show-ul adevărat s-a mutat la granița dintre play-off și play-out.

4 goluriîn 28 de meciuri are Spahija în Liga 1

"Am fi avut mai multe puncte, dar cu «ajutorul» arbitrajului am pierdut puncte și astăzi. Sper că e lipsă de valoare la arbitri, nu vreau să mă gândesc la altceva. Sunt câțiva buni, iar restul sunt vai de mama lor. Păcat că se lasă Balaj"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

"Să ne lase și ăla de conduce Comisia de Arbitri, mi-e greață să îi pronunț numele! Arbitrii ce pățesc?! Îi vedem săptămâna viitoare din nou pe teren. Eu primesc două etape de suspendare, iar jucătorii pierd puncte și bani"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
danut1971
danut1971  •  18 Decembrie 2016, 14:13

voluntura e echipa de casa a fcsb-uli nu? de aceea e ajutata de fluierasi! rusineeeeeeee

blatistu49
blatistu49  •  18 Decembrie 2016, 11:02

golanii in escrocheriada

blatistu49
blatistu49  •  18 Decembrie 2016, 11:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează