FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

DARIUS OLARU LA FCSB // VIDEO 5 lucruri pe care fanii roș-albaștri trebuie să le știe despre noua achiziție » Unde va juca + nu se mai aștepta să se facă transferul

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 21:28

DARIUS OLARU LA FCSB // Darius Olaru (21 de ani) este cel mai recent transfer realizat de Gigi Becali. Mijlocașul venit de la Mediaș în schimbul sumei de 600.000 de euro va trebui să lupte pentru postul de titular cu unul dintre favoriții patronului.

Într-un interviu acordat GSP în octombrie 2018, Olaru s-a conturat drept un fotbalist serios, disciplinat și cu țeluri înalte.

Iată 5 lucruri pe care fanii FCSB trebuie să le știe despre mijlocașul pe care Becali pariază în sezonul următor: 

1. UNDE POATE JUCA

Titular în 29 de meciuri în acest sezon pentru medieșeni, Olaru ar urma să lupte pentru un post de titular cu Florin Tănase, „decarul” vicecampioanei. 

La Gaz Metan, în acest sezon al Ligii 1, a jucat 31 de partide, 29 ca titular, ca mijlocaș dreapta, unde la FCSB joacă Man. 

Principalele calități ale mijlocașului pregătit în acest final de Edi Iordănescu, antrenorul la care Gigi Becal tânjește, sunt disponibilitatea ridicată la efort și tehnica de lovire a mingii. Grăitor în acest sens este golul marcat în minutul 90 al amicalului România U21 - Belgia U21 3-3.

 

2. SEMNASE ÎNCĂ DIN 2017 CU FCSB! 

Darius Olaru ajunge la FCSB abia în 2019, deși în 2017 semnase un precontract cu formația patronată de Gigi Becali. Internaționalul român dezvăluia că bucureștenii nu au activat clauza la finalul înțelegerii: „Nu s-au mai înţeles la bani domnii de la Mediaş cu domnii de la Steaua”.

3. ERA SCEPTIC CĂ VA MAI AJUNGE ÎN ROȘ-ALBASTRU

În octombrie, noul pariu al lui Gigi Becali era sceptic în privința transferului la FCSB. Olaru mărturisea pentru GSP.ro că ar prefera o mutare în străinătate, chiar dacă varianta ar veni din estul Europei. „Dacă aș fi să estimez în procente, cred că sunt sub 50 la sută șanse să mai ajung la FCSB”, spunea în octombrie.

Visul fotbalistului e un transfer în prima ligă din Spania. 

4. DINAMOVIST ÎN COPILĂRIE

Olaru nu și-a ascuns simpatia pe care a avut-o pentru Dinamo în copilărie. 

„Ţineam cu echipa locală, cu Gaz Metan, logic. Dar mă atrăgea mult şi Dinamo. Am prins echipa «spartanilor», cu Claudiu Niculescu, cu Dănciulescu, cu Cătălin Munteanu, un fotbal ofensiv, mi-a luat ochii. Dar apoi, cu trecerea anilor, când juca echipa oraşului meu cu câinii ţineam cu Gaz Metan”.

5. BECALI Îl COMPARĂ CU VERATTI

Deși patronul Gigi Becali îl compara cu italianul Marco Veratti, un mijlocaș mai degrabă defensiv, dorindu-și un fotbalist care să joace mai retras, pe postul lui Filip sau Pintilii, Darius e fan Cristiano Ronaldo: „Cel mai bun fotbalist, orice s-ar spune, e Ronaldo. E complet. Mă fascinează dorinţa lui de a câştiga mereu, faptul că nu se satură de trofee, oricâte ar lua. E un model de urmat pentru orice sportiv”.

Din România, modelul lui Olaru este brazilianul Eric. 

Mijlocașul continuă și spune că preferă Madridul în eternul război cu FC Barcelona: „Îmi place Real Madrid. Şi-mi pare rău că a plecat Cristiano, de fapt sunt supărat de chestia asta. N-o să fie bine! A fost o ruptură dintr-odată, m-a şocat la început”.

”Planul meu e să-mi cumpăr o casă. Îmi strâng bani pentru una, apoi vreau să mai investesc în diverse nevoi personale"

”N-am o mașină de vis, cum se zice, o maşină e să te ducă dintr-un loc în altul. Sunt bani munciţi cu trudă, nu vreau să-i dau pe ceva care se duce repede. Cred că n-aş investi mai mult de 10.000-15.000 de euro într-o maşină, chiar şi dacă aş ajunge să câştig 100.000 de euro pe an"

"N-am iubită, mă dedic carierei acum. În schimb, am mulţi prieteni, cuminţei ca mine, noi în Mediaş suntem liniştiţi. În timpul liber, jucăm mult tenis sau diverse activităţi sportive, în aer liber. Nu prea suntem pasionaţi cu jocurile pe calculator"

"Încerc să merg la biserică cât de mult pot. Duminica, de obicei, nu ratez. Mă rog mereu seara, înainte de culcare"

„Mama mea venea tot timpul la meciuri cât eram mic, dar apoi, pe la 14 ani, am rămas singur. Părinţii mei sunt divorţaţi, tata e-n Franţa, mama a plecat în Norvegia. M-a întărit faptul că am crescut departe de părinți. Aveam două posibilităţi: s-o iau pe un drum rău sau să fac ceva bun cu viaţa mea. Am ales a doua variantă, m-am ţinut de fotbal” Darius Olaru

Vezi și: 

Anamaria Prodan confirmă transferul lui Darius Olaru la FCSB: „Good luck, kid! Sunt fericită pentru Gigi Becali”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (21)
rocky2
rocky2  •  21 Mai 2019, 11:50
Postat de andi_frunzescu pe 20 Mai 2019, 23:35

Bine ai venit la Steaua,Darius.Mult succes.

Poate la steaua prostilor!

rocky2
rocky2  •  21 Mai 2019, 11:46

Alt tanar care isi va rata viitorul si cariera la echipa ciobanului! Banul, bata-l vina!

rjka
rjka  •  21 Mai 2019, 11:42

5 lucruri pe care becalioti trebui sa le știe : 1.fc fcsb 2003 nu e Steaua ,2.Niciodata clubul de fotbal Steaua bucuresti nu a fost cumpărat de către jiji .,3 instanța de judecata sa pronunțat clar fc fcsb 2003 SRL nu e Steaua ,.4 niciodată nu veți calca in ghencea stadionul pe care voi samantaromanelari îl înjurați ., 5 Steaua însemna CSA asta e istoria stelei ,dar becaliotul singura chestie pe care o știe este nea jiji urcate pe Maybach .!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează