FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII 1-1

VIDEO 5 pe uscat » Petrolul a ajuns la cinci meciuri fără victorie în campionat, 1-1 cu Pandurii

Reușita lui Moussa n-a fost suficientă pentru primul succes al
Reușita lui Moussa n-a fost suficientă pentru primul succes al "lupilor"

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2015 00:00

Ploieștenii nu au reușit să spargă gheața nici în această etapă și a ajuns la cinci meciuri fără victorie în acest campionat.

La ora 21:00 nu se mai poate vorbi de caniculă! Și totuși, nivelul de joc rămîne la fel de scăzut! Probabil că lipsa unei demiteri de la începutul sezonului începe să le șoptească tehnicienilor în cap că s-ar putea deschide balul, iar nervozitatea de pe bancă se transmite și în teren.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Duelurile s-au separat de fotbal, micile încăierări și-au făcut locul, iar fracturile erau mult mai probabile într-o repriză în care gorjenii nu au fost în stare să pună în pericol poarta lui Pecanha.

Încă din start a fost seara lui Moussa. Atenție sporită la acest jucător! Are o orientare excepțională în teren, se desprinde ușor de adversari, are execuții de efect și, peste toate, a și marcat cu 5 minute înainte de pauză. Ploieștenii pot visa, l-ar putea vedea pe mult așteptatul nou Hamza.

Inspirația lui Edi

Mult mai relaxați, parcă avînd un avantaj mai mare de un gol, cei de la Petrolul au încercat un joc de posesie, care a funcționat numai în primul sfert de oră din mitanul secund. Exact pînă cînd Edward Iordănescu s-a săturat de viteza în minus pe care Nistor a avut-o în acest meci și l-a trimis pe Nicoară pe gazon. Rapida extremă a trecut ușor pe lîngă Peteleu, iar fundașul l-a pus, stupid, la pămînt în careu. Penalty! Roman a transformat: 1-1!

A fost momentul care a aprins disputa. Miza parcă era titlul. Fazele de la ambele porți și sprinturile interminabile parcă dădeau trezirea campionatului. Prahovenii pot fi supărați pe rezultate, dar nu și pe joc. Petrolul e una dintre puținele echipe unde se văd mici automatisme și un fotbal spectaculos. Dar fotbalul ne-a învățat de prea multe ori că frumusețea nu ține de foame. Selymes va trebui să aibă grijă!

A ieșit nervos

După aproape o oră de joc în care Dan Nistor nu s-a regăsit, antrenorul Edward Iordănescu a decis ca mijlocașul central să fie primul înlocuit. Mijlocașul a făcut gesturi de dezaprobare către bancă, însă a evitat să se manifeste și către tehnicianul Pandurilor.

"Meritam să cîștigăm, dar din păcate greșelile pe care le-am făcut ne-au adus acest egal. Cînd nu cîștigi nu poți fi bucuros. Meciurile trec, iar punctele se pierd. Nu sîntem pe locul pe care îl merităm"
Laurențiu Marinescu, mijlocaș Petrolul

"Este important pentru mine să marchez meci de meci. Sper să înscriu cît mai mult și să ajut echipa să obțină rezultate. Noi am venit să cîștigăm, acum sîntem mulțumiți că n-am pierdut"
Mihai Roman, atacant Pandurii

"După prima repriză, Petrolul merita să cîștige. În partea a doua ne-am mai apropiat de ceea ce vrem să jucăm. Ne-a fost greu să găsim motivație după ce am bătut la scor pe CSMS Iași"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

"Voi lua orice decizie este necesară pentru a ne îndeplini obiectivul. Fiecare să înțeleagă ce e de înțeles din asta. Nistor nu a prins cea mai bună zi, a venit tîrziu la echipă și încă nu a ajuns la forma pe care a avut-o în sezonul trecut"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

petrolul pandurii 1 1

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  09 August 2015, 15:44

v-as propune o neinsamnata corectura, redactia GSP, nu ca ar fi important, la declaratii mai sus, in loc de Laurentiu Marinescu, mijlocas Pandurii poate va ganditi sa puneti Laurentiu Marinescu, mijlocas Petrolul. :)

romelo777
romelo777  •  09 August 2015, 11:26

baiatul lui taticu face pe intelegentul dupa meci dar a vazut clar ca i-a jucat petrolu de nu vedeau mingea si i-a tremurat chilotii tot meciu.petrolul echipa buna,ar fi pacat sa retrogradeze,pandurii o echipa suspecta de cativa ani,desi au avut jucatori buni mai tot timpul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează